Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
informacije su proslijedjene tamo gdje treba ;-)
Ovim putem Vas pozivam da me kontaktirate na E-Mail adresu: — [email protected] Da vidimo ko je Srbin, a ko poturica.
...a ti u jameriki :))
Naravno da znaš! :)
Nikola Stevanović > ko kod da želi rat za osvajanje i porobljavanje, te uništenje bilo kog naroda je genocidaš. No i po svim konvencijama odbrana teritorijalnog suvereniteta i ljudskog digniteta, je dozvoljena - u nekim prilikama SVIM SREDSTVIMA! Svaki, baš svaki napadački pokušaj se završavao fijaskom agresora. Agresija na BiH kao, suverenoj teritoriji - ovaj put bi bio i na svakom pedlju agresorove teritorije. Zapamtite!
...ahm...taj teritorijalni integritet...bezbeli si mislio na sfrj...
Koja služba za strance? čast manjini, ali tu je korupcija nažešća još od 1995 godine. U Sarajevu je opet instaliran klan Čampara!
Ukoliko Ruski specijalci budu vojno djelovali na teritoriju BiH, tj. u Republici Srpskoj, onda se ovo može smatrati direktnim vojnim napadom Ruske Federacije na BiH, njen suverenitet, teritorijalnost i ustavni poredak, tj. Dejton. Vjerovatno se ovim činom sprema i veća vojna ofanziva između Amerike i Rusije, ali u kom smislu? U smislu rata između Sjeverne i Južne Koreje, u smislu Južnog i Sjevernog Vijetnama, prije 50-tak, tj. 60-tak godina. S ovim treba biti veoma oprezan, jer u slučaju izbijanja rata, ovdje se samo može očekivati dugometražni rat, između hrvatsko-bošnjačkog saveza potpomognutog od NATO-a i Amerike, protiv srpsko-srbijanske antante, potpomognute od strane Rusije, čak i jednim dijelom od strane Izraela, koliko god to kontraverzno zvučalo.
Nema više ni srpsko-srbijanskog, kao prije 20-22 godine, ali...
Pravo ime mi je Nikola, prezime Stevanović. Ti si poturčeni Srbin, preobražen opet u Srbina, koji želi da je čist Srbin. Nema srpskog bratstva i jedinstva, nikad nije bilo, niti će ga biti. S ovakvim mentalnim oboljenjem nas Srba, možemo samo kolektivno nestati, od svoje ruke naravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
...sve to skupa postaje zanimljivo...engleski rendžeri, ruski specijalci...nek baki uveze i nešto pazdarana pa da zateferičimo ko ljudi...
...ko i dosad, uz roštilj i pivu.