Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sva ministrastva u BiH bi trebalo dobro prekontrolisati i naravno izvršiti smjene onih koji nikako tamo ne bi trebali biti. rad u ministarstvima njima je samo paravan za njihove privatne poslove. najprije bi trebalo ispitati porijeklo imovine Harisa Bašića i drugih bivših i sadašnjih zaposlenika institucija BiH. svi voze najmanje Audi A4, A6, A8, Coupe i tome slično. oni kontaju da smo mi koji ih gledamo levati i da ništa ne znamo. sve su to kupili od plate zarađene u raznoraznim ministarstvima?! pola ih je pod sumnjivim okolnostima došlo do stana, dobre lokacije za kuću ili poslovni prostor, do poslovnog prostora, apartmana na Bjelašnici i tako dalje u nedogled. do prije par dana su bili u šemi sa ovim ili onim iz krim miljea grada a sad glume bečku školu. to je najbolje pokazao slučaj Šahinpašić - vrli jaran Izetbegovića juniora. možete raditi šta hoćete ali nećete dokle hoćete (narodna poslovica)
dovoljan dokaz da je auto u trenutnom posjedu legalan (pod uslovom da se sve slaze sa dokumentima osobe koja upravlja automobilom odnosno osobe koja je iznajmila automobil ). Vasi saobracajni policajci prilikom kontrole brzine na dionici puta koja je u vasoj nadleznosti bili su pod uticajem alkohola i trazili su da im se da nesto novaca da bi ka zaboravili prekrsaj koji nije postojao. Hvala na paznji
Ministru unutrasnjih poslova Stanislavu Cadji, bilo bi od vas lijepo kad bi ste poveli vise racuna o vasim policijskim sluzbenicima nego komentarisati ono sto nije u vasem domenu.Nasladjivanje i komentaar o tudjim slabostima ne ide uz funkciju koju obavljate ministre.Ukoliko se dogodi da se dokazu kriminalne radnje Vukovic Vjekoslava onda ce on snositi sankcije za svjoja djela. Vi ministre se pobrinite da vasi uniformisani sluzbenici (saobracajni i granicni policajci) obavljaju svoje duznosti po pravilu svojih duznosti,a ne da otvoreno iznudjuju mito za neki saobracajni prekrsaj i osporavaju prolaz preko granice ljudima mimo zakona sa automobilima stranih registarskih tablica ( rent a car ) auta jer nemaju originalne saobracajne dozvole.Ako ne znate da vas informisem da ni jedna rent a car organizacija u Evropi ne izdaje \"saobracajnu dozvolu\" korisnicima usluga odnosno njihovih automobila,samo kopiju,a glavni doumenat koji bi vasim sluzbenicima trbao biti- nastavak slijedi
Za TAMO-ONAMO Eh, sad bi ti da mu i \"Republika Srpska Krajina\" bude u srcu?! :) Pa, ne moze, nema mjesta od Kosova u srcu. hahahahaha A nestat ce i PC-a u srcu, polako.... Ministar Dimnjacar-Cadjo? Cuj to! :)
za SRBIN-IN a republika srpska krajina? zar ona više nije u srcu?
Republika Srpska u srcu, zauvjek.
Ovde nesto smrdi oko ovog Vukovica...a to definitivno nije ono sto serviraju javnosti, izgleda...
E moj Cadjavce,kreni cistit po svom sumskom ministarstvu pa nesto pricaj,koji se mafijasi slobodno krecu po sumadiji,krenuvsi bas od svog premijera cetnicko govno jedno!!!
Odjebi u skokovima! Kreni od svog premijera kad cistis avliju....