Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj policajac sto ga sprovodi je sitan ali zayeban. Prije je radio kao zastitar u djecijem vrticu.
@gooUser1568441967 mozda je on sitan, ali ima beneficirani radni staz i solidnu platu, a ne ko ti i ja komentarisemo clanke po klixu
Konakovicevi su to jarani, sve go lopov, reketas i pljackas. Slican se sa slicnim druzi raduje i posluje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa jesu li mogli kakvog veceg policajca poslati da ovog grmalja sprovede
Gledaj koliki je konj on pojede godisnje 30000 km
slika za rubriku vjerovali ili ne...
nije bitan vise slucaj bitne su pare mozes 10 ljudi ubiti da te ne spomenu ali kad su pare u pitanju tu su preveliki naslovi i preveliki slucajevi zalosno
Hajmo vlasnici graďevinskih firmi evo šanse DA prijavljujete kome mortar save to rejet DA BI dobili posao DA radite
Bravo za tuzilastvo...ovakvim kriminalcima se treba stati u kraj, zavili su u crno izvodjace i dio investitora. Nadam se da ce i sud fino donijeti presudu kojom se isti oglasavaju krivima i izrice se istima kazna zatvora od 5 godina i oduzimanje imovine. Znam da ovaj debeli moj komsija samo u jednom autu ima vrijednost od 250.000 KM (G klasa).
Policajajc je visok 195. Mahmutović je biblijskih proporcija!
Lagano Senaidovi skupljaci para lete!!! Nisu dzaba u panici pred nove lokalne izbore! Hija Beba pomogo’ nam dragi Bog 😂
asterix i obelix
I ovaj debo bi hljeba preko pogace..
Ko koga sprovodi???
Tako treba klošare. Samo da se zna: da nam je korumpirane bagre sve više i da nam je država u rasulu, najviše zbog toga što se niko ne bavi mitom i korupcijom u svim sferama društva. Samo kad bi prečešljali autoceste našli bi milion nepravilnosti a to su pare svih nas! Zadužuje nam bagra buduća pokoljenja!
Sve je to dio SDA mafije!!!
joj smiješne slike
hajduci
Ovo je pravi omjer snaga , policija vs kriminalci :)