Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pizda vam materina, sami ste zakuhali sada sami kusajte! Rješenje za Bosnu i Hercegovinu leži u unitarizaciji i gradnji na građanskim principima, ukinite bosanskohercegovački entitet RS! P.S. Gdje u svijetu ima slučaj, da se nedjela genocidnog agresorskog režima, verifikuju nakaradnom genocidnom tvorevinom!?
..dopuna izlaganja... Bosna i Hercegovina je nažalost "bolesnik", ona ima "maligno tkivo", koje se ne može odstraniti manje agresivnom terapijom, preostaje hirurški rez.. P.S. Pokušajte gospodo živjeti s "tumorom", sve će vam se kazati samo od sebe, pa i nemogućnost implementacije presude "Sejdić-Finci"..
@Mnogo Voliš Krmetinu Mene tvoj nick asocira na poriv na općenje s krmačama, tako da je svaka daljnja priča suvišna..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad ste nam ga nametnuli 95 sad ga i otpetljajte.budala zna da daytonski ustav je mogao trajati par mjeseci da se zaustave sukobi a ne dvadeset godina i sad kao treba nalaziti rjesenja...kao i u vijek evropa cisti kad je zagoreno do balcaka.
Džeralde, ti k'o da si naš iz Bosne, ništa ne kontaš, samo slušaš šta ti ove budale s vlasti govore
Demokratija, etika, moral itd euroske vrijednosti. Europljani su napustili devedesetih. To sve sa dejtonskim sporazumom, prije toga sa ratom, genocidom. Pa sad im se to opet razbija od glavu. Sejdic finci, nije to ni sejsic ni finci. Bilo je i sejdica i fincija. A ako budemo cekali europu da nam riješi probleme teško nama. Jer ni ta europa nije sejdic finci. A kamo Pilav?
HOCEMO PARADU PONOSA I U SARAJEVU !!!! DOSTA JE BILO OMALOZAVANJA NAS HOMOSEXUALACA , NE ZIVIMO U 18 VIJEKU !!
Opa dvojica, mozel i jedna tema bez ukidanja entiteta RS-a ili je to jedino sto se moze uraditi pa da se rijese svi BiH problemi? Misljenja sam da entitet RS-a ne treba ukinuti da bi bio problem izbora i ostalih na izborima.... Ako vec govorimo o modelima izbora u entitetu FBiH, mozel neko da navede sta je to negativno u predlozenom nacinu izbora od strane HDZ i 1990....
Jedan Bosnjak vrijedi 300 vlaxa! Znaci jedan na prema 3 hundred! Lijepo je to junacka pjesma opisala gdje stoji; Mujo Hrnjica topuzom mahnu 300 vlaha smahnu i ukrade vlaxinju djevojku. Haj zivio juacino Mujo i slatko ti bilo u dzerdeku!
Normalno da jedan Bosnjak vrijedi 300 vlaha. Kad su Vlasi kukavice i nemaju muda. Nista novo. Mujo ih je oderao.haha
Samo naprijed Bosnjaci, stari junacki i casni narode. POkazite ovim biblijasima i plusasima da su nitkovi i da lazu, da su krscanski ekstremisti, fasisti i imperijalisti. Nismo mi politicko-religijski korektni s prostorom kao poslusni i ogavni dupelisci servi i croati. Historija ce upamtiti. Mi Bosnjaci!
Koja glupost. Jedina pozitivna stvar je Reprezentacija BiH u Fudbalu, ovo ostalo je samo Komedija. Mi u Bosni imamo samo jedan vjestacki Mir, jer i poslije Rata je Rat samo u drugim oblicima. 95 nas je Amerika zaustavila pred BL kada su Vlasi bili vec u Rasulu i izgubljeni moralni i vojnicki gubitnici. Kako kod, uzivajmo u Fudbalu i ponosnom Repkom. Ovo ostalo ce se vremenom srediti.
Kanite se polemika o židovima i ciganima. Zato što ih je čitava takozvana stara evropa protjerala , sada im traže smještaj u nesretnoj Bosni. JOŠ JEDAN LICEMJERAN POKUŠAJ evrope da na nama vježba svoju demokratiju. Što nam niko ne komentariše kako sih je lijepo Francuska ***rtovala . ha.ha.. NEGO VVIDIM DA SU VAM ZAKAZALI VENJSKI DODAVAČI INFORMACIJA I NEVIDIM NIGDJE NIKAKVU INFORMACIJU , KAKO SU U VISONOVOM ŠETALIŠTU LOPOVI FINO IZREZALI KABLOVE BHTELCOMA I PREKINULI VEZU 6 BANAKA SA CENTRALNOM. TO SU VIJESTI 11 Također i to da federalni pio mio nema para za penzije nego ih banka dijele od svojih sredstava već mjesecima. TO SU VIJESTI11 napišite ti to da bh telekom nema materijala tj. kabla da popravi tj. nadomjesti ukradene bakarne instalacije 11 Pošaljite svog mrava u BH telecom i banke po službene informacije. a ako vam treba još dodatnih javite se !
Sto bi rekao Mamic: I ovog Sejdica i Fincija vise nabijem na *urac xD
jednostavno: JEDAN COVJEK, JEDAN GLAS! *** vas nacionalni torovi!
Ovome na slici, ništa pod milim bogom nije jasno!
mi smo kao drustvo zaglavili u blatu jer su doticni uvidjeli da ova poslijeratna situacija daje prostora da ostvare dodatne interese u odnosu na one ostvarene u ratu, cime je zapravo sve ovo sto gledamo samo nastavak partije saha izmedju njih.....
Vladu je.bo, politiku je.bo...u parlamentu je.bo...Nikšića, Tihića, Čovića, Dodika...i sve njih redom...marš svi sad u materinu pizdu!!!!!!!!!!!!
Rješenje problema je da, bosanski srbi, bosanski hrvati, bosanski bošnjaci, bosanski romi, bosanski jevreji, i svi drugi bosanci i hercegovci, biraju jednog Predsjednika BiH...i mirna Bosna i Hercegovina.
"bošnjački Jevreji"???........."bošnjački Jevreji"???... valjda "bosanski Jevreji"?