Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok čega mu je ovolika glava
@mostar088 puši kuraq redom pa malo podbuhao
@mostar088 od robije..u nasim zatvorima zive ko lordovi, a raju placaju i mole da se ciste korita rijeka i divlje deponije pihhhh
ja cekam dan kad ce se pojaviti neka budala kojoj ce puci film, pa sve ove tatine sinove porokat, pa onda politicare
@CrazyAsshole bio je jedan.Pa je na kraju skončao ko pas.Prelistaj istoriju.
Ma bravo drzavo,svaka cast,sada mi spustite na jedno 7 godina i jos 2 nek odlezi sa dopustima i na slobodu.Ccc boze sacuvaj ovo je strasno fuj ovaj potez bi samo opravdalo da mu povecate kaznu na 35 godina.
Joj Hamo vidi mu glave!
Ja glave i Namjestaja,.ko Regal....
Nikad, ali nikad ovo ne govorim, jer to nikad ne mislim osim sad u ovom slucaju, ali iskreno, najiskrenije ti zelim apsolutno sve najgore monstrume jedan!!!!
dobro ga paze, udebljalja se mrcina, vidi mu vrata
Premala kazna, pomagaće ponovo preispitat.
Kako nije stid ove olose od advokata potpisati zahtjev za oslobadjajucu presudu??
Wow 1 od 6,005,485 ispravni koraka od suda
Pa osudite ta govna više kao primjer drugima.
TUGA I JAD OD PRAVDE!?SAMO SE PITAM DALI SU TI TUZIOCI I SUDCI IMALI OBRAZA I KARAKTERA POGLEDATI I JEDNOM U OCI OBITELJIMA STRADALIH DJEVOJCICA OD OVOG HULIGANA NAKON OVAKVIH ODLUKA.DAO IM BOG PA NEKI NJIHOVI BLISKI BILI NAREDNI POD TOCKOVIMA NEKIH DRUGIH HULIGANA SA DIJELHENJEM OVAKVE PRAVDE.
Kako njega nije stid uopste pomiskiti na takvu presudu?!Krmak
Pa ovome je izgleda njemu u zatvoru kao u zracnoj banji, udebljao se, nabildao, vjerovatno i puno iskustava stekao i naucio od cimera razne marifetluke, na kraju ce izaci kao nevin..
Kad neko nema obraza dzaba ti sve... stidi se manijace!!!
Vidi mu glavuse. Dobro ih tove u zatvoru.
Dajte mu metak i pistolj da se ubije, neka smanji troskove i muke svima.