Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tjeramo.jednog profesora radinauto puta koji je svoje dake slao u razne zemlje svijeta gdje su bili ambasadaro svoje drzave i gdje su u najboljem svjetlu prestavljali svoju drzavu.Treba da nas bude sram sto nas ovkvi ljudi vode i sto nas olako prodaju.
Hvala ti državo sto tjeraš ljude koji su doprinijeli ionako potonulom obrazovanju u BiH, da bi vi mogli vladati, bijedo jedna!
Prepustili smo institucije BiH Erdoganu. Bakir ponizio BiH kao niko u zadnjih 25 godina. I jos na to sve puno se je ogrijesio od ovog covjeka.
Sta ocekivati od poturcene drzave?
@dzevadalicic Doseljavanje karpatlija te njihovu konstitutivnost za tridesetak godina.
A kaže povećajte im plate da budu objektivni Sudstvo je kažu nezavisno
Koja sramota i nepravda
Sve koji rade protiv svoje drzave treba zatvarati. Imas izbore pa se bori. Ako izgubis onda postuj pobjednika. Da su Gadafi i Sadam na vrijeme pohapsili sve koji su radili protiv drzave danas bi im narod i dalje zivio kao u bajkama. I sad ni evropa ne bi imala problema sa migrantima.
Bakir and brko rade sta hoce. A neka ih, jbo demokratiju😂😂