Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto novine i portali konstantno objavljuju slike osoba (u ovom slucaju Vedrana) u trenutku nesrece? Padne li ikom na pamet da mozda tu sliku pogledaju po milioniti put porodica nastradalog, rodbina, djevojka, prijatelji i po ko zna koji put se podsjete na svog najmilijeg na najgori moguci nacin mada ionako svaki dan zive sa tom tugom? Nije eticki, profesionalno, moralno a ni lijepo! Sram vas bilo!
SARAJEVO-X PUSI KARU Brise te komentare u ustasko cetnicku korist i to vam nije prvi put aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
JEDAN JANjICAR MANjE
vidi retardirane redakcije i novinara saxa! dozvoljavaju komentare na ovaj članak, evo jedva dočekale fašiste iz malog sela zvanog lištica da izbacuju svoje fekalije. sunce vam j_.,ebe-.m i jednim i drugim, ostavite čovjeka da počiva u miru, a usput se fino po_.se_.rem u usta svim ovim političarima domaćim koji nisu u stanju diplomatski riješiti izručenje ubice olivera knezovića od hrvatske. ISTINA ZA VEDRANA!!!
Na ulicnim protestima cemo traziti da policija na nivou BiH bude jedinstvena.
Istina za Vedrana ali i za Knezovića, koji po svemu sudeći NIJE taj koji je ubio Vedrana. A otkud njega da uhapse, pa ga onda puste, to znaju samo oni koji su isplanirali tu ustašku sačekušu. Neki kažu da ga je roknuo onaj deda što je pucao s prozora iz Kalaša, ko će znat... P.S. Kebo da nije otišao po hordaše, bilo bi ih sigurno mnogo više mrtvih...
OBAVIJEST Zbog ucestalih oglusivanja na pravila i upute SA-X portala Dana 24. veljace 2011. Donijeli smo odluku o BLOKADI odredjeni IP adresa Vremensko trajanje BLOKADE ovisit ce od same IP adrese A- 10 dana B- 30 dana C- TRAJNO Hvala -11
Ne bih ja rekao da nismo nista mogli !! Gledamo sirokobrijezane ko na dlanu a svaki dan donosi nesto novo
Dolazili su i s tenkovima ovamo pa ništa nisu mogli ;)
Bolje sto je Kebo dosao po njih nego da smo mi !! Garantujem ti da ne bi bilo nijednog ustase u USKOM !! HZ 4 life
SVI SMO MI OLIVER KNEZOVIĆ
kakva je to retardirana policija koja pet puta provjerava autobuse i ne zna skontati koliko navijaca dolazi? i koji je to retardirani sef policije koji kaze da je vedran pogodjen kamenom, jer su to potvrdili provjereni ljekari? i cudi me da retardirani niste uspjeli namjestiti i reci da su horde pucali sami na sebe!
A kad će suženje Kebi što je on osobno došao i pustio kriminalce iz Sarajeva?!
@ didaHOS - Skloni to HOS iz nadimka, govance Bobanovo, bo ti mrtviBlaž familiju zadojenu!!!
Koji kreten je dozvolio komentarisanje ovog članka ? Preko mrtve glave se prepucavaju, ukini komentare
Pitam nerazumijem se u te pravne stvari niti me zanimaju zar se nemoze osuditi u odsustvu