Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje da radnici skupe pare pa da plate nekom da prebiju i pjevača i ministra i lijanovića .čim te pokuša uništiti a ti njega odmah u korijenu. nek se izbore za svoj život ..ko tebe kamenom ti njega maljem.ti političari se prave mangupi malo se doćepaju vlasti i misle mogu raditi šta hoće.narode ne daj na sebe prebijte tu bagru
Premieru i ministri u vladi pa jel vas sramota ? Jel vas stid sta radite vise majku vam *** ?? Jebem li vam sve , evo moram da se grijesim od firme koja jedina moze se reci posluje pozitivno stavite neko govno od propalog pjevaca za direktora , a ovaj prije njega savrseno radio .... pa bolan ovo je samo dokaz ova firma da vama nije u cilju da i jedna firma u Kantonu Sarajevo poslije pozitivno ... Sramite se od Grasa , Prosjevtni radnika , Policije , sad i ove firme sta radite .... Najgora vlada u povijesti Kantona Sarajevo definitivno ;)
Ako ne može ovaj iz 'Sarr E Roma' daj ministre Seju Kalača za direktora, on sa onim žbunom od frizure će zasigurno proći u Butmiru :)
hahahahahhahahha
Ako se ne varam ministar Hrenovica je ni manje ni vise nego ispred Lijanovica ili ti ga Narodna stranka radom za boljitak(gubitak),pa da li od jednog takvog covjeka mozemo ocekivati rijesenje..
Dosta je ljudima da nam folkeri vode firme,bas su dobro postupili i podrzavam radnike u potpunosti..A rijesenje bas i ne mislim da je na pragu znamo mi kako to rijesavaju ministri Narodne stranke radom za boljitak...
Dosad su trebali djeovati da su znali... cim se puno prica nema od toga nista
I koje je rješenje ministre,Kemal Malovcic ?
Jasta legendo ili Kemo ili Kalac...treceg tesko da bi nasli...
Prica se o nekom rjesenju ali ga mi ne vidimo, dosta je price predjite na djela
I koje je rješenje ministre,Kemal Malovcic ?
Odlucili su ekperti u ovoj nasoj vladi da nas uniste do kraja, doci ce 2014 pa cemo valjda pokazati ansu snagu i ove poput hrenovice i zelenih poslati u zaborav
ministar sa 78 glasova daje vodu koju je priroda stvorila koka koli, za sitniš, a oni nama prodaju kolu ne daju nam je džaba,a voda nije njegaova bez da pita građane referendumom da li da dopusti korištenje vode koka koli, a nama redukcija jesi pametan ko išta ljepoto moja.