Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Koje državne organe"?!.... ovdje se zakon samo sprovodi na "pjesacima koji predju na crveno", " nani sto prodaje priglavke na Drveniji" i u Telemahu kad mi ugase internet jer dugujem 17,5 KM
da li guardian placa tv predplatu od 7.5km?
Neradi ti sva infrastruktura u DF-u. Pusti. RS!
Neradi ti sva infrastruktura u DF-u. Pusti. RS!
Najbolji čovjek kojeg trenutno imamo...
Joj ublehaša, braćo moja mila. Zna da nema ništa od ovakvih državnih organa i on kao nešto priziva državu. Da su se naši političari iz Federacije malo domaćinskije odnosili prema državnom nivou, da nisu krčmili pare, zapošljavali svoju raju, zloupotrebljavali institucije i imovinu, šanse da i RS više respektuje državu, bile bi makar malo veće. Ovako vam država svima dođe kao udobna fotelja za profitabilno odmaranje.
sad ce izbori treba poena skupit drzava se samo u tim sutacijama spominje poslije izbora je krava muzara
NSRS je odlukom o vojnoj neutralnosti zacementirala bih dok god postoji NATO. Zbog toga, ocekujem da 1. marta parlament bih uruci zahvalnicu NSRS i Dodiku za ocuvanje BiH
Kako ce raditi svoj posao kad nisu ni strucni anogi ni kompetentni za to moj Zeljko
Kako si ih pozvao? Telefonom, sms-om ili mozda e-mailom?
koja ba drzava.....
Rece unuk dobojskog cetnickog vojvode..
jel bitno ciji je unuk mazlume. dobitnik je zlatnog ljiljana
@izKrajinesam2 Bitno je nemoj biti naivan,krv nije voda..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HAPSENJE JE TU JEDINO MOGUCE. TREBA UHAPSITI ODLAZECU ADMINISTRACIJU LAKTASKE BARABE.
Komsicu u vlast si uveo stranku koja je u uredu drzala bistu Ante Pavelica a prodavao bi nenacionalizam i multikulturalizam. Sram je tebi stran pojam?
@GoldenEscajg Ja sam na ovom sajtu uvijek i vrlo otvoreno bio protiv velicanja Draze i Drazinih vojnika te ratnih zlocinaca Mladica i Karadzica. Ajd sad nazad u Komsicevo prkno.
@GoldenEscajg Jedino od soviniste gore je licemjerni sovinisti. Komsic i ti se slobodno tu nadjite.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)