Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Turskoj i njenim ljekarima
Taib Sultan
@MehmedalijaHajrulah Em licno placali, em 'drzava Tuzla' odobrila od nasih paara! HVALA svima...ali kakve veze Turci imaju sa ovim, osim sto su uzeli pare i izlijecili malu...mislim svaka im cast, al bezeee se zahvaljujemo, kada trebamo da hebemo matere BAKIRU I Co.!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Masallah. Da je ziva i zdrava jos puno godina zajedno sa svojim roditeljima ZIVJELA NADINNNN
zivjela i zivio Sultan Erdogan
tuberkuloza je izlječiva od izuma antibiotika a skoro će 100 godina. zar kcus nije čak ni to u stanju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka cast malom djetetu ali su joj roditelji djubrad
Oči gase požare,moje suze gase pepeo..Grudi moje,,ruševina stara"- javljam se samo da VAM..kažem..da je sa ovom prof.S. Izetbegović život postao,,Čekaonica smrti"- i samo je pitanje kada...i kko???umrijeti..( dokle to ide...gosp.iz SDA)????Sramno..ovo je 20. Vjek..
KCUS, SDA...treba li dalje??
Hvala bogu na njegovoj milosti.Trebao bi neko za nesta i odgovarati
@fbUser1585318588 Bog joj dao bolest, po tvojoj logici, pa se onda smilovao i izliječio je. Hvala ljekarima koji su ulozili truda i stedatava u lijecenje.
Sutra ce Sebija da demantuje ovu pricu.⁸
Sebija treba da krivicno odgovara jer je svojim"radom" ugrozila zdravlje i zivote gradjana.
@preludezalude Taman i ja to maloprije napisah. Tuberkuloza je zarazna bolest. Antibiotici se primjenjuju u borbi protiv bolesti, a zaražena osoba bi trebala biti izolovana i liječena, da se ne ugrožava zdravlje drugih. Čisto krivično djelo je počinjeno.
@Diplomatic5 pa ti si nevjerovatan! Koje đubre moraš biti da ovako laordaš. Nijednom ne spominješ da kriminalni čin direktorice kad je odbila da liječi ovu djevojčicu. Zbog tog čina se gubi ljekarska licenca. Ti si klasični primjer licemjera.
Sebija fuxo...
Konacno jedna lijepa vijest. Draga djevojcice, zelim ti sve najbolje u zivotu, da se sto brze vratis medju svoje vrsnjake i normalnom zivotu, a roditeljima zelim snagu i sabur i da pravnu bitku dovedu do kraja. Hvala Bogu pa sudbinu ne kroje obicni smrtnici.Cuvajte se zla!
Kcus na aparatima. Malena, neka si nam živa i zdrava još puno ljeta. Dobrodošla kući.
Pile drago nek si ti živa i zdrava
Sretno u buducnosti HURIJO NASA i da ti vise nikad doktori ne zatrebaju pogotovo gamad SDA-ovska
Tog takozvanog ljekara treba krivično kazniti i oduzeti mu ljekarsku licencu jer ovaj primjer zorno pokazuje da je namjerno i suprotno ljekarskoj etici doveo u opasnost zdravlje i život djeteta radi materijalnog interesa zavoda zdravstvenog osiguranja i hira UKC Sarajevo. Direktora UKC Tuzla treba proglasiti herojem i borcem za ljudska prava, živ i zdrav bio.
Babu treba osloboditi krivične odgovornosti a grad Sarajevo mu treba dati 6to aprilsku nagradu za hrabrost i borbu za ljudska i građanska prava a tom doktoru uzeti ljekarsku licencu i krivično kazniti jer ova situacija zorno pokazuje da je namjerno i suprotno ljekarskoj etici doveo u opasnost zdravlje i život djeteta / pacijenta samo da bi Zavod zdravstvenog osiguranja i Klinika izbjegli platiti ono što su dužni
ellhamdullilah. zaista jedna divna vijest na klixu. A Kcusu i Sebiji neka je dragi Bog na pomoći. Sarajevska raja ne prašta. Ovo je propast stranke SDA i porodice Izetbegović. Vidimo se na izborima