Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POGLEDAJ MU SAMO FACE LOPOVSKE
Ovo je ta SDA mafija koja nas je pokrala za vrijeme svog politicko-lopovskog angazmana,oni su se obezbijedili za zivota,otvorili svoje privatne firme,a pokrali drzavne,jednostavno unistili nam drzavu !!
MEDOLINO JE UZ DŽEMU NAJAKTIVNIJI PLAĆENIK SDP-A SAMO MU POGLEDAJTE KOMENTARE
Kad mu vidim ovaj kurvanjski osmijeh, lijepo mi dodje zlo!!! Poslije Adnana Terzica i njegove dosta dobre politike, ovaj majmun je totalno unistio pojedine kompanije.
sve po zakonu..
nije samo to lopov uradio.... ima toga još gomila cijela
Nepismenijeg, a pokvarenijeg lika, sumnjam da ima..
Vi pricate ko je lopov a ko ne, ccccc, nije kriv dok ga vrhovni sud ne optuzi sve do tada on je za mene nevin!!!
Kad vidis lopova koji je za toliki iznos ostetio FBiH da se ovako bezobrazno smije jedino sto mozes reci da dok god su takvi na slobodi nema nama napretka ... ni srama, ni obraza.
Gdje je SDA, tu su i LOPOVI, uvijek bilo i uvijek ce biti!
Vidi ti loovske SDA škole
Ovo su oni lopovi ,velike ribe koje su nasu drzavu karali godinama. Krajnje je vrijeme da ih vidimo iza resetaka,tamo im je i mjesto.
Govnima sve oduzeti i marš u Zenicu. P.S. neki dan je dobio takve batine ispred džamije na Ciglanama i još dok su ga dvojica tukla svi navijaju za tu dvojicu :-)))))) .... sve po zakonu
@zezaš? pricaj ba sta kako,oca mi si me obradovo :D
Brankoviću, vraćaj pare !
Problem je sto se kod nas sudı svakome al se nıkome ne presudı kako bı trebalo ı neoduzme lopovskı stecena ımovına.Prvo treba sud ı tuzılastvo pocıstıtı pa bı se onda sve poslozılo kako treba
Doticnim optuzenim zelim sve najgore,da im sapun ispada na dnevnoj bazi.