Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KLIX PODRZITE ALENA GADŽU, COVJEK KOJI JE HRABRO KRENUO OVAKVE KRIMINALCE DA ZATVARA I CISTI DRUSTVO
A evo i SDA cybet cmarova.
Zasto ne hapsite i Radoncica ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Farmaceutska mafija je naj jaca mafija koja postoji, ne moze te im nista, tresla se gora radio se mis, na kraju ce te ih kaznuti za pogresno parkiranje! A znate li zasto? Zato sto ste nesposobi da se uhvatite u kostac sa ozbiljnom kriminalom, nemate hrabrosti i nemate podrsku onih koji su vas postavili na te funkcije u sudu i tuzilastvu. Samo da dodam tatin sin ima "vikendicu" na austrijskim aplama gdje zimuje i sve placa znatnom karticom... Dalje vi uradite!
https://www.youtube.com/watch?v=RB90tojmL7U&index=8&list=RD1aZTI1dKvWA
Anarhija vlada
Bolje je u Dubaiu 10.dana nego u zatvoru godinu..
Cilj korumpiranog tužilaštva je da uništi one kompanije koje su uspješne,dok su državne, koje prave milionske gubitke zaštićene!
odlcno Jos da pritvorite odgovorne za firmu standard, porodicu muhic , miskovice, i radoncica, her SE radi o slicnom kriminalu
Pa jbt. nije moguće da u ovoj državi živi samo nekolicina pametnih ljudi ( ovaj spisak s optužnice ) , a da smo svi mi ostali budaletine i levatine koji , ETO , nismo sposobni sebi osigurati Porchea, kuću u Americi i slične sitnice . . . Pritvor odredit i ovoj odvjetnici , a razlog za pritvor je omalovažavanje širih narodnih masa ... ??? !!!
_"Braniteljica Edina Arslanagića kazala je kako Edin Arslanagić uopće nije u bjekstvu, kako se to pokušava prezentovati, već da se on nalazi u SAD-u gdje je otišao sa suprugom, jer mu sin treba dobiti bebu. Naglasila je kako se Edin vraća u nedjelju u BiH i da nema potrebe da se za njim raspiše međunarodna potjernica." Edin je trebao na porođaj povesti i druga dva sina. Imao je dojavu o hapšenju i zbrisao, a sinove ostavio na cjedilu. Hahaha, Edine crni gdje ti je poštenje? :))))))
Vidjevši ko su branitelji optuženika teško da će iko dobiti i uvjetnu kaznu. Nema dalje sto se tiče advokatske struke. Jbg još jedan propali slučaj tužilaštva. Na kraju će im se morati i izvinuti.
Znam da cete me svi vi koji skupljate lajkove sad kontrirati ali moram reci posto znam.Bez obzira na sve ove brojke Edin Arslanagic je jedan pravi gospodin i kad bi se javili svi oni koji su od njega dobili pomoc slika o njemu bi bila prava. O Sepi i Amaru nemam koment .
A da ti jarane malo promijeniišš dioptriju. Pa pročitaj malo koliko jje to miliončića. I ja bih bio dobar sa tolikom lovom.
gledaj advokata, pa ima 20 milja mjesecno advokatima haha
Edine da nisi prestar za tinejdzerske igrice nestati na 72sata. Ima da ti usi vezu na masnu, a i kajs bi mogo imati posla.
Šta ce sad one dvije policajke iz policije centar kad im je Hasan Šepo u pritvoru ko će ih sad gotiviti :(
Ne,na godisnjem odmoru je,samo nije nikom javio gdje je. Hoce covjek da se odmori od menadzerskih napora cjelogodisnjih...
Pa nije u bjekstvu. Samo se ne moze utvrditi gdje se nalazi.
klix novinari podržite ALENA GADŽU nek cisti ovo drustvo od ovakvog smeca.