Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Sekretarijat Energetske zajednice " ??
znate sta je zanimljivo...vise niko ne pita sta je sa onim eu pitanjima i odgovorima...nikoga vise ne zanima da li smo i kad cemo odgovoriti na ona pitanja....:)...a 2021 eu nam uvodi placanje viza za sengen....:)
@ispocetka ...to nikoga ne zanima...kao sto nikoga ne zanima gdje je nestalo 8 milijardi od akciza....uostalom sarajevom se seta covjek koji je priznao da je preko carine ukrao 2 milijarde....ima desetine stanova po sarajevu i po moru...i koga to zanima?...policiju,inspekciju,tuzilastvo,narod,stranke,nvo,novinare?...to apsolutno nikoga ne interesuje...sta je za nas 8 milijardi?...sica....:)))
Oni guraju svoju pricu koja nije zakonski potkovana Na kraju ce narod bih ispastati ako potipisu taj ugovor koji ima dosta rupa ......odnosno mjesta za kriminial i punjenje privatnih dzepova ......ZNA SE KOGA