Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam cast i hvala g. Golob. Slovenija je civilizacija za cijelu regiju.
Ovaj covjek kada je zavrsavao stednju skolu, te imao crnu kosu ISTO JE GOVORIO😎.
Mostarac Od Do bukvalno nit se nezna nit imaš ikakvi dokaza da ce se implementirati da Hrvatski glas vrijedi 5X više nego bilo koji drugi ukratko kakiš ti I to dobro
15.12. BiH će dobiti kandidatski status.
Ovaj covjek kada je zavrsavao stednju skolu, te imao crnu kosu ISTO JE GOVORIO😎.
I sta sad,cekamo status kandidata.Nacekasmo se i nacekat cemo se jos ko zna koliko da dobijemo kandidatski status.Koliko cemo onda cekat da budemo i clan unije?Dok cekamo truhnemo u svakom mogucem aspektu.
Ima toliko toga za unaprijedit,pocevski od najosnovnijih stvari,ali se na svaku poziciju,od mjesne zajednice pa do predsjednistva uvalio korov.Krenimo od "gluposti": -sprovoditi zakon u saobr. za zaustavljanje na pjesackom(napunis malo budget-istovremeno kultivises vozace) -isto vazi za pjesake/bicikliste/romobiliste(e cuj romobilista) -bacanje smeca po ulici-kazna>kasa>kultura Zamisli tek kad krenes dalje prema slozenijoj drzavnoj garnituri i procesima.Bjezi odo kafu pit
Bosna nikada nece biti clanica EU ili NATO. Prvo to nece dozvoliti Hrvatska i drugo Madjarska. A oni su samo Mikrofon Njemacke u Francuske. Zao mi samo Naroda koji vjeruje Ljudima koji su mu uveli Embargo i organizirali Srebrenicu. Taj zapad jos nije odustao od ratnih ciljeve gdje ga sprijeci ArBiH. Sada te Armije vise nema.
Kad ostanu na slobodi samo lezeci policajci tek onda mozda dobijemo status kandidata...
Joj komentara. Pametne politicke odluke ne donose se iz sujete, genijalci. Je li stvarno mislite da će Bosna imat neovisnost ako prkosi Zapadu? Nemamo mi čime politički a ni vojno trgovat sa Istokom, pregazit će nas sljedeća budala koju zasvrbi naša teritorija. Druga stvar, bez EU sudova koprcat ćemo se u ovoj bari još tko zna koliko desetljeća. Da ne govorimo o licemjerju koje proizlazi iz činjenice da nam je pola stanovništva već na Zapadu.
Ja samo znam da je Velika Britanija najpametnija Drzava sto je izasla i nema vise sa tom Ciganijom nista nego je svoj Gazda.
Velika Britanija je napustila EU zbog potencijalnog rata EU i Rusije analiticaru
Što imamo od statusa kandidata,kao i Turska,nikada nećemo ući u EU,ali i ne mora,da je makar u NATO.
Polusvjet na sve tri strane mora znati da kandidatski status otvara enormnu kolicinu novca iz EU fondova. Zato hvataj te se nekog posla pustite se komentariaanja po klixu i pametovanja, jer polusvjet od svoje zlobe, mrznje i neukosti ne moze dati realan komentar.
Ne treba nam EU. Pomozite nam da se rijesimo entiteta, nacionalista i dejtonske ludjacke kosulje.
Osim toga rijepavaš se onog što cini ovu državu jedinstvenom
Dobro je to.Ojacava poziciju BIH te mnogi fondovi se otvaraju.EU prati svoj dinar do kraja gdje je ulozen.Slovenija ♥️
Hvala Vam. Bratski....
Nije ´STATUS’ nego « STATIST », a nije ni lose s’tim bi izvrsili pritisak na Srbiju…
A ko je, ili ko su « NIKO »???? Dok nas budu posjecivali razni iracani, saudijci… od Europe nista… Sto dovede, gospodja Ministarka tog gospodina sa istoka… isto kao kad Lavrov sleti u Srbiju… Vrlo mudar potez bosnjacke inteligencije…
Ne razumijem negativu. Sve 3 strane u našoj zemlji su za to da idemo u EU. Realno nismo ni blizu ali nas ljudi sad podržavaju. Nama opet ništa ne valja. Samo kukanje. A kad budu opet izbori glas ide za iste te ljude što nas već godinama vode u propast.
Dobro je čovjek sam napisao - Zahodni Balkan.