Komentari (735)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Užas, bojkot slovenskih proizvoda!
Nije ba Slovenskih vec Slovenackih
Tražiti Bošnjački entitet u Sloveniji, odmah u kontra napad, 1/3 Slovenije su Bošnjaci. Bosna do Slovenije ⚜️🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (33)
Evo rjesenja punoglava slovenski 1. Ukinuti RS 2. UKINUTI KANTONE 3. Vratiti Republiku Bosnu i Hercegovinu. Onda nikome nista ne bi smetalo punoglavac
Jansa i Pahor nemaju nikakve dublje veze sa ovim dokumentom. Glavni kreatori ovog dokumenta su iz Zagreba, vjerovatno stidljivo podrzani iz Beograda. HDZ politicari iz Zagreba, na sve nacine pokusavaju kamenjarskim Srbima izlobirati treci entitet. Zbog toga su spremni otvoreno uci u komadanje Bosne.
@Pobjeda ispravno rješenje je da se Bosna i Hercegovina vrati u krilo Jugoslavije iz koje nikada nije trebala ni izlaziti.... Šta lupaš futo jedna neotesana...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Raskomadat cete vi moj kuraç jedino
eto slovenaca . Smradovi. .
Istim tim papirom dupe obrisite, bacite i pustite vodu.
ne mogu da vjerujem koliko ljudi se aktiviralo zbog nekog slovenskog dokumenta, da vas se bar ovoliko aktivira kada je neka nepravda u državi, e to bi bilo nešto....
Sta ocekivati od alpskih Srba ?! Stopirati put ka EU, okrenuti se Kini i Turskoj.
Ne znam zasto se Hrvacka i Srbija ne bi pripojile BiH , jer BIH je srce balkana
Ne treba nama non paper nego paper i to samo kao dogovor 3 naroda! To se mora desiti inače će biti ovakvih prijedloga sve više i sve češće. Ne može se ignorirati ni jedan od naroda.
E pa ne može. KiM je Srbija. Ne želimo u NATO-šiptarsku EU.
Dodiku fino rekose nema odcijepanja on opet navro jos i slovenci sad.. Ne damo BiH,taj papir slobodno poderu
MOŽE!! Idealno rješenje za buducnost Bosne i Hercegovine!!!
Mi Bosnjaci moramo jednom da shvatimo da Bosna nije samo nasa vec istorijski pripada i drugima. Ako Srbi i Hrvati ne zele zasto bi(i otkud nam pravo) ih tjerali. Posten razlaz je najbolje rjesenje. U ovom clanku nije objavljena mapa ali ima je na izvornom sajtu. Slazem se sa idejom osim u dijelu da se cijela Republika Srpska otcijepi. Ima tu djelova koje ne mogu da "ponesu"
Bošnjaci ne shvataju da mirni razlaz znači i prvu bošnjačku državu u istoriji, koja bi imala bošnjačke simbole i u kojoj samostalno mogu odlučivati o svemu.
Hahah nit si ti Bošnjak nit pričaš u ime Bošnjaka, jedan si od bezbroj sh krmojeda koji su se nakotili na klixu, a o tim budalaštinama koje si napisao da ni ne pomišljam, eto prihvatit će neko da mu državna granica bude na Dobrinji, samo pozivate na novi rat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Savjet za sve u sloveniji , DNK analizu uraditi!! Svi ste vi nasa djeca!! Svi ste vi Bosanci
Ovi janezi bas mahniti, da vam ne bi bosanaca na dobrovoljnom radu daleko bi vam manja populacija bila! Republika Bosna i Hercegovina
pasoš u ruke i preko granice abd, a vi ratujte za Bakira i slicne dok imate platu od 500km poyy
rece sejdo jansi: sa nasim respiratorima mozete sigurno brati maline