Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, mi trebamo graditi NAŠU BIH, a ne Hrvatsku i Sloveniju. Naša djeca nakon zavrsenih skola trebaju ostati ovdje, u SVOJOJ zemlji, moramo svi dati svoj doprinos SVOJOJ zemlji, graditi i poboljsati nase drustvo.
a hrvatska ne priznaje, jao sta cemo sada, jedva sam cekao da se iz BiH zaposlim u posranu hrv
Hrvatska zna koliko bosanske diplome vrijede. Medicinske sestre su ravnateljice KCUS. Janezima nedostaje radne snage iz svih sektora, nema Slovenaca, sve Balkan tamo. U Hrvatskoj vas ima i previše.
Hrvatska je Švicarska za BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Veliko olaksanje za bivse studente univerziteta u Travniku, Bjeljini, Sirokom Brijegu i sl. 💪
Savjet: necete se obogatiti u Sloveniji ali cete imati zivot dostojan covjeku, sva radnicka prava, zdraviju fizicki i metalno okolinu, Slovenci od svih pjevaca exyu Halida slusaju a Bosance cijene najvise od svih stranaca..
Slovenci slušaju najviše hrvatsku glazbu jer je pop i zabavna, bez trilera. Upali Radio Aktual - jedan od najslušanijih radija u Sloveniji.
Nisam čuo u Ljubljani nigdje hrvatsku glazbu, ali zato Dinu Merlina jesam ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slovenski jezik uvesti u osnovne škole u usk -om