Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,slazem\'\' se sa obojicom prethodnika - bolje da vas vasi ograniceni umovi jednoumljem robovski tlace bez place nego da se gluho bilo asimilirate u europljansko kjafirsku uniju. dovoljno je da u komentarima koristite termin ,,mi-bosnje\'\'.
Slazem se s predhodnim komentarom. Dok se svijest Bosnje ne promjeni dotle ce zivjeti na vitrama , a kad se probudi i pocne o sebi misliti na drugi nacin tad nam nece trebati EU ,to je fasisticka tvorevina koja rado prozdire male kao mi , isto kad se zvijer poigra sa plijenom prije no ga proguta. Danas i mnogo veci zalogaji (drzave) od nas , zele da se iscupaju iz ovih EU celjusti.
e koji smo mi sisaci i bijednici. Mi bi smo malo da putujemo bezvizno a oni bi da nas i dalje izrabljuju ko zadnje levate. Sagni se Bosnjo, sagni se...vazelin prvo...