Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... ma veze on nema ni sta je rs ni sta je bih...on dosao samo po onom modelu DA GUZICA VIDI PUTA... ...koliko god smatrali da su oni iznad toga...ali sve se zasniva na ubiranju novca i dnevnica vjerujte i u najvisim organima...samo money money money must be funny...
Pa sta je tu cudno , Slovaci su poznati islamomrsci. Poznati su i po tome da su Srbska bratija, Jedna od rijetkih zemalja EU koja nije priznala Kosovo.
look at this: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/378483_473976372623073_1023470482_n.png
http://www.cynickaobluda.com/2012/11/prezident-vs-svet.html Many people are laughing on him, because he is old senile.
http://martinbulak.blog.sme.sk/c/296158/Hlasujte-za-TOP-brept-Ivana-Gasparovica.html Tip nije popularan ni u svojoj zemlji zbog izjava koje nedolikuju jednom predsjedniku. Stari senilni KOKOT
A što je ikako išo da se vidi zdodikom?
Predsjednik Slovačke Ivan Gašparovič je Hrvat. Samo da se zna.
@HrvojeZG vas HVO je u Iraku i Afganistanu ginete za Americko Zidovske interese...toliko ste trijebili Zidove a sad radite za njih
our president is in high stadium of senility. we don\'t want him. on the investigation because you bought the votes in the 2009 elections.
E sad vi svi govorite da ovaj nema ni pojma gdje je doso, da nezna o cemu prica itd...ovaj slovak je poslje lajcaka i jos jednog drugog diplomata, treci slucaj...pa zato..... VOLIM VISE DA GUZIM CESKE CURE!!!!
our president is a very simple man, and it happens to him all the time. Previously he insulted pope, hungarians, mistook Tony Blair for John Mayor, pushed our prime minister out of way because of disappointment with football match (we had woman as PM back then), and some of his quotes are legendary, but (as any great play of words) hardly translatable. Don\'t get me wrong - we love our \"president of the head of state\" (as he called himself at one occasion) very much, and wish him well. http://www.humno.sk/2009/01/27/prezident-hlavy-tatu/
Zašto se ministar vanjskih poslova Zlaja ne oglašava, izgleda da je sve dogovoreno.
Za sve koji ne znaju, sama posjeta predsjednika Slovačke tkz. RS-u ima u pravnom smislu značenje zvaničnog priznanja ovog entiteta kao države od strane Slovačke. Prema tome, sama posjeta je diplomatski skandal. Vjerovati da su ove riječi predsjednika Gašparoviča slučajnost , zaista je naivno. Priznao ih je i to još na kakav način. Preporučujem neznalicama iz reda Bošnjačkog političkog korpusa da se već jednom otrijezne i dovedu u stanje odgovornosti kako prema naciji koja BiH smatra svojom domovinom tako i prema samoj državi BiH ukoliko je uopće istinski žele graditi i jačati. Ako ovo što ja nije tačno, neka onda neko od Bošnjačkih zvaničnika samo pokuša otići npr. u zvaničnu posjetu na Kosovo pa ćemo vidjeti reakcije!!
Slovaci, dobro nam dosli na Bilinom polju za koji mjesec..
@Čeh E, tako se mijenja i vjera: \"Do sada sam, a od sada ću...\". Emoj lojavi udisaču vazduha!
Bošnjaci(poturice,Turci)mogu biti slični Šveđanima,Norvežanima?????-hahahahahahahaha,pa marvo jedna Bog vas dragi samo za viceva stvorio.vi ste orjentalci,istočnjaci,levantinci,rep koji je ostao iza turaka,jer rekonquista(čišćenje zemlje svojih predaka)nije do kraja sprovedena.Vi ste mrlja na Balkanu i Evropi,vi ste paraziti i rak rana među narodima sa kojima(nažalost) živite.I još nešto.Smrdite na loj !
I još nešto,za Turke !-Kažete, REPUBLIKA SRPSKA prekinuta kod Brčkog.Srpski etnički prostor kod Brčkog nije prekinut.U samom Distriktu,Srbi su većina preko 50%.Pogledajte izborne rezultate,sve govore.A u gradu Brčkom,Srbi čine preko 2/3 stanovništva.Etnička linija razgraničenja je gotovo identična kao i ratna linija razgraničenja,a etničke granice se vrlo lako mogu pretvoriti u državne.Toliko od mene Turci.