Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ovaj ne zna ni gdje je doso mahmuran bio
Ukoliko Bakir ostane jedini koji se oglasio povodom ovoga - a ostali po obicaju usute iz straha da ne talasaju - po prvi put cu za svih ovih godina podrzati SDA i glasati. Pa dosta je bilo majku mu, pun mi je ku... vuse kojekakvih ruskih, izraelskih,.. politicara koji se sepure po BiH i otvoreno rade Bosnjacima o glavi. Ako nismo vec sila koja se respektuje - barem imamo obraz i svoj stav. Nema vise sutnje. A pizde koje redovno poklope usi i oci na ovakve stvari ne trebaju ni zastupati politicke interese Bosnjaka.
ČUJ GAŠPAROVIĆ DA NIJE ONAJ GAŠPAR IZ OTPISANIH IZ NEDIĆEVE VLADE ; ČETNIČINAAAAAAAAA PIJANAAAAA NALOKO SE BRLJE A MILE MO ZAPJEVO POD ŠATOROM I NIJE NI ZAŠTO DRUGO
Gašparoviču, mamicu ti pič!
neka uporedjuje rs sa nekom slovackom regijom ili opstinom
NE MOŽE SE POREDITI BIH sa entitetom možeš kozo muška porediti BIH sa SLOVAČKOM ili manji entitet sa entitetom FBIH
Njegov ministar spolnih poslova ga nije instruirao. Nema pojma sa kime je sve razgovarao. Dodika se uopšte ne sjeća.
Trebalo je ovo g.o.v.n.o. u.b.i.t.i. na mrtvo ime kad je dolazio u Sarajevo.
Gašparoviču svaka ti je zlatna ! Sto mujkosi jedu damu , ali tako je to kad se suoce sa surovom stvarnoscu ! Jos jednom sve pohvale gospodinu Gašparoviču !
Treba naša reprezentacija poderati Slovačku u oba susreta a Gašparoviću napisati transarent da sa RS NIKAD ALI NIKAD NEĆE ZAIGRATI.
Glavni štakor potpredsjednik SDP-a Damir Hadžić, ministar prometa i komunikacija u Vijeću ministara BiH, kako je stajalo u dnevnom redu sjednice, trebao je predložiti na današnjoj sjednici Vijeća ministara Nacrt zakona o tv kanalu na hrvatskom jeziku. Još se ne zna kako se izjašnjava ovaj Damir glavni Zlajin hoštapler, jeli Bosanac, Hrvat, Jugosloven, ili šta li je, ali zato je on istaknut da pokrene TV kanal za Hrvate.
ON JE GLUP
Dolazili ovamo prije 20 godina da prodaju sve zivo za \"crvenku\" (10 dinara), sad si uzimaju za pravo da nam pricaju o demokratiji, itd... ahahahaha - na sta smo spali.
Sve iz konteksta.Pogrešno interpretirano.te pogrešene interpretacije iz konteksta su na skoštale žrtava u ratu.Nije narod glup,pa da vidi da se Dodiku ide nan noge kao državniku.Štefan File juče,danas Gaparović.Slučajno.Samo za budale.
vanago, on i onaj Lajcak. Da ste vi Slovaci kakvi usli bi u EU zajedno sa Ceskom nako ste morali cekat.
Tjesite se mudjosi ,sta vam drugo preostaje !? Vi ste gaf od drzave ili barem ono vasih 24 % balistana !
je li se slažeš i sa dodikom,martićem i miloševićem ?