Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je sadaka, mi smo prvi u redu. Od kraljevine Bosne do ciganske SDA amanet drzave.
E bravo, bukvalno ovo.
A hoce li kakve hurme davati?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pa jadovi jadni kako vas nije stid???? Kako vas nije stid da ovako ganjate vakcine? Jel moguce ovo? Pa pogledajte onda u nedjelju na autopijaci da nema nekih zaliha hebem vam sve nesposobno!
Privi u redu, kad je guzovaca u potanju, je cuveni premijer Fadil 😂😂😂😂
CIM JE SADAKA PRVI U REDU
Cek jesu to one 160.000 koje nisu dozvoljene u Slovackoj jel je labor dokazao da nisu 100% ispravne?
Crna trojka,BH Blokatori će primiti samo bajdolije
Skontali ljudi koji ce nam kad ovi u Evropi nece odobriti ulazak s njom, kome da damo, najvecoj zabiti na svijetu BiH
Plaćaju li i prijevoz, skladištenje i bockanje, drugačije nam je preskupo?
Tooo daj molim te basni dzenosajd braco daj vakcinu hahaha sadakistan u RS-u se svugdje mozes vakcinisat odes u Kalinovik vakcinises se lol
Alija Zivkovic Izetbegovic najvece govno koje je postojalo na ovim prostorima. Stvorio SDA (Sabotaža Devastiranje Anuliranje)
Ako je u pitanju poklon onda je BiH u prvom safu.
Fadil Novalić: "imaš koju vakcinu čiko, daj bolan (pruza otvoren dlan), udijeli koju, molim te." BiH, zemlja koja ima status prosjaka, zahvaljujuci SDA.
Sad će naš odred za prosjačenje u akciju
kad neko evo prodje i godina nije u stanju da nabavi vakcine kojih ima onda je stvarno nesposoban.radujeme sto se veliki broj gradjana RS vakcinisao u srb a i desetinehiljada gradjana regiona.RS je od pocetka trebala da veze vakcinaciju za srb i vec bi 60% populacije bilo vakcinisano.ako slovacka pokloni vakcine eto nama bh muslimana u prosnji su prvi
Mi smo na iglama daj nama pošalji gratis...
Samo sadaka bijednici, samo sadaka.
Predlažem ovu drugu opciju,poklon,sadaka,daj išta