Čelništvo odlučilo
1
Slogani SDS-a "Sviće" i "U ime naroda"
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem dikraturu ... nadjemo nekog iz S.Koreje ,,postavimo ga za diktatora ..i nek nas podere ko siroce napolitanku !
Ovo Svice me podsjeca na ono Fudo protiv cvijeca zla...Bizte te judi, eto cvica...
SVIĆE (vam ga staviti u bulju)
Slogan:"Za uhljebljenje familije u zajednicke institucije"
Mitar Mirić i Dodik u Štutgartu: "Naša Vlada ima žive diplomatske aktivnosti, o čemu svjedoči i predstojeća posjeta Milorada Dodika i Željke Cvijanović Njemačkoj. Milorad i Željka neće nažalost razgovarati sa Angelom niti posjetiti Bundestag, već će u subotu veče sa Mitrom Mirićem nastupiti na Zavičajnoj večeri u Štutgartu, koje organizuje Predstavništvo Republike Srpske u Njemačkoj?!"
Sa,,zlicinackim,,SDSom nigdje i nikada nikom nece svanuti.😎
Dok nekom ne smrkne drugom ne svane. Pa se potrudite da Dodiku smrkne😊
Pod vodstvom ove stranke SDS, počinjen j genocid 1992-1995 na d Hrvatima i muslimanima BiH! A danas te iste žrtve tj. muslimani sklapaju savezništvo s tom istom strankom, samo da se Hrvatima našteti!
@dubrava1929 Eh ebo ga ti. Oni kao znaju da "misle". I ti kad lupis...
"Sviće" na traktore.
Trebalo je “Za narod”, ne “U ime naroda”.
Trebali su "vazduh trepti kao da nebo gori".
vama iz SZP-a puna usta naroda sam ne kazete o kom narodu se radi jer ste u zadnje 4 godine radili iskljucivo za bosnjake...olindrace vas Mile kao mace muskatlu a neki od vas ce bogme posle izbora i bukagije da vuku na robiji. Mekta zvani diploma je prvi na listi a ima vas jos
To što nemaju ratnohuškačku retoriku i Mektić i Šarović rade za dobrobit svih, u tvom uvrnutom mozgu automatski znači da rade samo za Bošnjake..
Pa dok je medzed svercovao Ronhil i naftu ovi su srbovali i stvorili sve ono cime se Ronhil danas kune... najlakse je tudjim qurcem gloginje mlatiti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)