Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje je ovo licemjerje,fuj!Najveci kriminalac od svih direktora treci mandat.Aznate li kako??? Sin mu je ozenio prvu rodicu Dzenane Zlatar zastupnice SDA koja Trninica gura u kriminalu a uz pomoc Bakira Izetbegovica koji takodje hajruje od para koje Trninic krade na tenderima,ovo sto narod daje za radna mjesta je sica u odnosu koliko Trninic i Zlatarka \"klepe\" na tenderima.Zato je sin Dzenane Zlatar u letu zavrsio Ganicev fakultet a mama je dala sitnicu od 50.000 KM od jadne poslanicke platice u Skupstini Kantona. Sve ovo je moguce odraditi jer je Zlatarkin sin Nadir ozenio unuku Alije Izetbegovica,Esmu.Eto narode moj lijepi odakle vjetar puse!Zivjeli!
Katastrofalno da kantonalna vlada da saglasnost za imenovanje čovjeka za čije se ime vežu razne malverzacije i nezakonitosti,domovi zdravlja propadaju...
U domu zdravlja ljudi nemaju osnovnih sredstava za rad, kupuju svojim parama...dzaba slanje pisama novinama ovoj bagri niko nista ne smije. Cijena radnog mjesta med. sestre 20 000 KM. Svaka cast vladi.
To je onaj što uzima 20 000 KM da zaposli doktora na određeno na 6 mjeseci. Svaka čast vlado kantona sarajevo. Ali oktobar je blizu a onda spektakl!
A naš fini trninić će da nastavi sa naplaćivanjem radnih mjesta po cijeni od 30.000KM za rad u domu zdravlja.Nakon što je kupio TRI stana u Sarajevu(od 2000 KM plate :) ),i jedan u makarskoj,nakon što je sinu kupio tuarega(i to valjda od onih 2000 maraka plate),sad će vjerovatno doći na red porsche,i kuća na braču. Lopovi DABOGDA NA LIJEKOVE SVE POTROŠILI
Fahri će mrak na oči :)))
Direktor donam zdravlja treci mandat,fino fino a domovi zdravlja u rasulu, rengenski snimak cekas dva do tri mjeseca dok dojdes na red...samo kad nas ako ne znas radit posao mozes biti nagradjen...bravo vlado!