Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapa dole za ogromnu hrabrost!
Izvini Vaskoviću, ali svoje iznesene tvrdnje o narko kartelima i mučenjima moraš nekako dokazati. Ono zaista zvuči kao gomilanje svakakvih priča u jednu.
MEne interesuje sta ce uraditi Davor Dragičević: "Sine, oprosti mi za ono što ću uraditi, ali znam da me razumiješ... Došao je i taj dan sine, dan kada ću preuzeti pravdu u svoje ruke, jer oni neće da kažu ko te je silovao, mučio i na kraju ubio"
Šta li se zbilo ovom čoveku? A tako je lepo izveštavao iz Srebrenice.
Meni ovo liči na samopromociju.
Ma joook. Nakon izbora 2014. godine kada je bila zaista šansa da i Dodik izgubi, ali opozicija opet glupo kampanju vodila... Vasković na kraju bla bla i onda spminje koliko je posjeta imao njegov blog. To mu na kraju najbitnije. Ovo sa nesrećnim Davidom i Davorom mu kao zlatna koka, cijelu godinu...
Hajde da vidimo ovog ''novinara'' na delu. Pisao ,prozivao,pa osnovno je da da informacije,dokaze.
@senkavetra. Dokaze i informacije moze dati samo na izriciti zahtjev suca, i to u eventualnom procesu. Sve dok se ne vodi sudski postupak, nije duzan nista dokazivati, davati informacije i odavati izvor. To je abeceda pozitivno-pravnih propisa. Ti bi malo vještice da ganjaš? Nedostaje ti zvuk pucketanja lomače?
@Sticenik , za tebe ''pravnice''ne postoje predistrazne radnje,pa podizanje optuznice (ako ima osnova)da ne bi ista bila vracena,pa tek sudski postupak,opet ako ima osnova! Cudni ti tvoji ''pozitivni pravni propisi":-) Pre nego sto repliciras procitaj clanak,procitaj o cemu isti pise,a procitaj i moj komentar i potrudi se da ga shvatis. Ono o cemu covek pise ima osnova da bude svedok.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vasković hebe tužilaštvo RSa i MUP RSa i nevadi ,a oči ispadaju .
Dok god mu se poziv ne uruči lično, isto kao da ga nije ni dobio
Vaskoviću, bježi u Ankaru, kod Erdogana ne smije ni dlaka da ti zafali! I, javi nam se čim stigneš da znamo da si dobro putovao
Nježi ti od budala kad neće budale od tebe.. Ili makar djecu šalji vani a tebi šta bude....
NOVINAR HEROJ !!!
@theSoraby mi e ponosimo time sto je Rade iz Nevesinja izgradio Stari Most u Mostaru
@theSoraby Treba podnijeti inicijativu UNESCU da se pomjeni zvanicna historija, ne može to više tako bre
Čuvaj se momak, imaj uvijek na umu kolegu novinara Kopanju kojeg skratise za noge.