Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji car. kao, idem ja da nešto vidim, eto me odmah :) sve ti vjerujemo :)
......kakvi su ovi na sudu, još će ga i pustiti.......
Hahahahhahahaha Parodija teska... Pa imas punomoc legendo, opunomoci koga hoces i nek ide da proda...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stavite mu soli na rep i pustite đubre, k'o i onog zlikovca Đukića, mame vam se snetim ...
Bil ti Slobo malo kidnuo? Neka tvoj prijatelj, Mile Dodilk položi jednu milijardicu u državnu kasu, pe ti bježi gdje god hočeš!
Ako ode nevrati se vise
Ima Dodik love,.. nek te pogura,.... i ti si njega gurao,.......
kad porastem pustit cu obrve ko ovaj sa slike!
PREPORUKA: dižite novac iz ove banke ako imate.
Podices moj rac'ku,vec je 2 mjeseca blokirana
zar nije mogao neku uvjerljiviju priču smisliti
ovlasti mene, ja ću ti prodati
Haha, advokat-U Stojanoviću, pa ti si slab advokat! Zašto Pavloviću nisi savjetovao da ti to možeš učiniti u njegovo ime? Pavlović bi kupio kartu u jednom smijeru. Kako je prozirno njegovo manipulisanje. Zašto Pavlović prije hapšenja nije otišao u SAD i rasprodao imovinu da spasi banku? Vjerujem da sud neće odobriti njegov zahtjev.
crko daBogda
Nekretnine u Americi i onako prodaje realisted , ti samo kazes koliko para hoces. tako da ne mora biti dole kad se nekretnine prodaju , a moze i iz zatvora odabrati kompaniju koja prodaje nekretnine. Nije to ko kod nas .Papak pokusava da zbrise ????
A ima USA drzavljanstvo :)
ma hajde i ti jasta ces kad svakoga oslobode i puste i za teze tj. ratni zlocin .Fahro fol optuzen a covjek se kupa na moru. sto bi ti jedini lezo, sretno nek si opljacko idi sad uzivaj
kakvi su idioti ovi u sudu ne bi me cudilo da ga puste a treba bit glup pa da ne skontas koja mu je namjera
Pustite ga baaaa! Bas je faca od poverenja. Na prvi pogled je simpatican.