Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Sahbaz - dobro smo prosli, dobro smo prosli... :-) Jugovina nije zdrava... Zima treba da ostane zima i kao sto sahbaz rece: \"Sjever je zakon\" Sarajevo bi trebalo da se raduje snijegom; procisti zrak i nije sve tmurno. Imamo zimska izletista na koje nam je cijela Evropa zavidna. Neka snijega, nije priroda kriva sto nasi debili na vlasti pune svoje dzepove, a nama nabacuju sve vece troskove... Idemo u planine, jer tamo nema zime... :-))
Ovdje u Hercegovini idućih dana očekujemo poplave i povodanj, najavili su i do 160 mm padavina. Ja baš i ne volim jugovinu, sjever je zakon i zdraviji je. Kad je zima nek je zima.
Ma zapalit cemo gume, ko onaj na Nedzaricima neki dan :)
kad poskupi grijanje, govorit ćeš sebi da ga nisam bogdo poželio....
Hocemo snijeg hahahaha