Federalni premijer u ZDK
0
Slijedi rješavanje problema "Krivaje 1884"
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biginih ucjena nikad dosta!!!Radnici su bez ikakvih zakonskih problema mogli nastaviti rad u državnoj (zakonski registrovanoj)IP\"Krivaja\"d.o.o.Zavidovići. Poslušajte na radiu \"biznis monitora\" kako braća Mujanovići Bige, uz asistenciju svog \"sindikaliste\" Vehbije Aličića, ucjenjuju Vladu Federacije BiH i Vladu Zeničko-dobojskog kantona!!! Ucjena nikad dosta!!! Sada su Bige nezakonito poslali i radnike kućama, samo da bi njihova ucjena prema javnosti bila djelotvornija!!! Radnici su bez ikakvih zakonskih problema mogli nastaviti rad u državnoj (zakonski registrovanoj) IP\"Krivaja\"d.o.o.Zavidovići!!!
http://pdkrivaja1884.bloger.hr/post/ukinuta-registracija-pdkrivaja-1884kantonalni-sud-u-zenici-uvazio-zalbe-i-preostalih-27-zalioca-protiv-registracije-pdkrivaja-1884rjesenje-kantonalnog-suda-u-zenici-broj-04-0-reg-003061-11-pz--o-ukidanju-registracije/8605943.aspx Ukinuta registracija PD\"Krivaja 1884\"!!!Kantonalni sud u Zenici, uvažio žalbe i preostalih 27 žalioca protiv registracije PD\"Krivaja 1884\".!