Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba glasati da bude jedan Predsjednik BIH a to samo može biti Gosp.BOGIĆ BOGIČEVIĆ
Nama Srbima gos'n Bogićević ne odgovara!
@BobaBG ...Vi imate Vučića, ne vidim razlog da se petljate ondje gdje vam nije mjesto!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Komšić je ujedinio hrvatski blok. Uradio je više na njihovom ujedinjenju nego što bi oni bez njega ikad mogli. A u tome su pomogli i britki bošnjački umovi koji potrčiše da deklarativno daju glas Željku koji se na osobnoj razini zainatio protiv Čovića. Pitam se, kad je tako dobar, koliko bi dobio glasova da se kandidirao za bošnjačkog člana predsjedništva. Inat glasanje = kriza
Ciciban Da bi se kandidirao za bosnjackog clana mora biti Bosnjak. Vrijeme je da naucis osnove.
@fanaticos1 Koliko znam, na zadnjem popisu 2013 se izjasnio kao Bosanac a tim jezikom kao i govori, pa ne bi bilo loše da ti obnoviš gradivo. A zakon mu čak dozvoljava da na slijedećem izborima bude i Srbin.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Imam ideju! Hajmo sebi izabrat Boakira a hrvatima Komšića... Tako će sve biti naše!!!
Čitajući ovakvu analizu Kukića, zaključuje se da je glasačko tijelo totalno debilno i bez trunke razuma za sopstvene odluke. Dokaz da pohrvaćene mase smrde u totalitarnoj hdz kanalizaciji
Po tebi, bi Hrvati trebali slušati Bošnjake?
Sta ces, Komsic je od 1992. godine na budzetima, i covjek se naviknuo na to. Nasa stranka sa druge strane konta da ako su ostvarili solidne rezultate na lokalnim izborima prije 2 godine, imaju kapacitet za vece domete, ali mislim da se grdno varaju. Ako je gradske raje glasalo za njih, na opcim izborima je druga prica, jer tada presudjuju glasovi selendre i provincije. A to je velika vecina glasackog tijela BiH
Slavo je 100% ispravno ocjenio stanje. BiH je i dalje talac politika nacionalnih stranaka. To opozicija ne vidi kao razlog za stvaranje apsolutno jedinstvenog bloka bez koga ne može biti rušenja nacio fašističkih režima od kojih je HDZ sa Čovićem na čelu trenutno najistaknutiji, niti normalizacije stanja. Ukoliko opozicione stranke ne shvate urgentnost i ne ujedine se sve bezuslovno onda one i nisu opozicija te niti glasači nemaju potrebe glasati za njih, šta više naprotiv.
igre bez granica...heheh. al ljudi pakuju kofere, za par godina ce im penzineri bit jedino biracko tijelo
Upravo.Volim sto cu biti glasacki listic iz dijaspore.Volim BiH,ali vise volim porodicu,necu dijete da ostavim u ovome
E necete vi meni da nisam Hrvat. Odoh do kladionice da nam ojacam naciju.
Na žalost Kukiću u pravu si. SDP BiH programski jeste ljevica, no pojedini kadrovi se gube jer ne znaju dali su nacionalisti ili su socijaldemokrate, dali su lijevo ili su desno. ponašaju se dodvorački a to je več petljanija koju i ovaj ispačeni narod vidi. SDP se previše bavi sa SDA i HDZom. KO kavi poskakutani čekaju samo grešku i da kritikuju dok sa druge strane nemaju vizije jer se ne bave sobom nego sa SDA i HDZom.
Kakva ljevica. Ljevica svugdje u svijetu podrazumijeva liberalnu građansku opciju, dok kod nas ljevicu predstavlja socijal-komunistički mentalni sklop, ostavština nekog prošlog vremena i isto tako prevaziđenih ljudi, političara i razmišljanja koji su čak i u opoziciji mlohavi i bezidejni. Da je to istinska ljevica, satrali bi nacionaliste na sve i jednim izborima.
U pravu je profesor 100%. Opet SDP pravi istu grešku, SBB isto. A i za DF i Našu stranku je isto u pravu. Sto se malo vođe ovih stranaka ne spuste na zemlju i ne potraze savjet ovakvih sposobnih ljudi, a ne ulizica koji im samo govore"u pravu si šefe".
Svi ste vi isto sranjje samo drugo pakovanje, imatel vi ikakve strategije za jačanje ekonomskog stanja
Kukiću zar ti izjave Čovića smatraš intinitnim i ozbiljnim. Kako neznaš daje Čović završio fakultet u B.Luci kod profesora Dodika.
Gospodine Slavko, Zeljko je novi clan predsjednistva i nikakvu uslugu ne cini Covicu, vec ga baca u zaborav. Koliko god to smetalo tebi i tvojoj sdp stranci, znamo svi da zbog njegove kandidature odustaje Denis B, sto je sdp-u bio jedini izlaz iz stranacke krize. Zeljko samo jako i do pobjede.
Bravo. Oni su i napravili situaciju da edjunarodna zajednica stane iza Covica, pogotovo onaj bjednik Komsic. Bez njega bi Covke glatko izgubio i izbore i podrsku medjunarodne zajednice.
bez njega bi izgubio i glasove većine Hrvata koji sada namjeravaju da glasaju za Čovića jer jednostavno, Željko "Birtijaš" Komšić nemože predstavljat Hrvate jer sam nevidi nikakve probleme Hrvata jer po njegovom samo je bitno da nebude Čović. Zaboli mene racku ko će sjedit u fotelji ja ne želim da mi djete priča lahko i sahat, da uči samo Bošnjačku ili Srpsku verziju povjesti/historije i to je to. Ako sam u krivu onda složite se vi da učite Hrvatsku
@M0stAr ti prvo nauci hrv. jezik pa onda komentarisi, a drugo ko je to rekao da ce ti dijete uciti da tako prica? Fratar? Don? Ko? 95 posto bosnjaka ne prica tako i ne bulazni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Budućnost BiH(uskoro Bosne) je građanska država, bez eniteta, bez kantona, jedna vlada, jedan premijer, jedan predsjednik, 5 ekonomskih regija: Sarajevska, Banjalučka, Mostarska, Tuzlanska i Bihaćka.
@BosnjakIntelektualac Što "uskoro Bosne", uskoro se RS i Hercegovina otcjepljuju? Iz tvojih usta u Božije uši.
Ovde samoproglašene patriote, samoproglaseni gradjani, socijalisti, pravednici, multietnicari prednjače u etiketiranju i mržnji prema svakome ko razmišlja drukčije od njih uz onu čim si Hrvat, odmah si ujo, a ako si Srbin onda si četo i sl. Nevjerojatno je da najveća mržnja dolazi baš od te tzv bratske ljevice.