Komentari (306)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudci u Hagu nisu znali u kojem smjeru teče neretva... toliko o tone
@DeuxExMachina nisu to ni trebali znati, znali su ono sto treba.
@DRY....zato smije onaj onaj vaš bojovnik iz Kupresa, mamuti na ostrvu
"...treba tražiti put koji će pomiriti koncept građanskog i etničkog, a to je moguće jer nas i historija uči tome..." halo tulipanu, hebete ljude s komsom u inat, te price o vasoj dobrocudnosti okaci macku o rep, di ste vecina nema gradjanskog ni na papiru, a tamo di niste onda krecu price o gradjanskom/toleranciji itd...
Živjela hrvatska sloboda!
A koja to od tri zajednice nije slala u neku stvar sudije kad bi nekom "domaćem" optuženom dosudili ono što nije po volji i dizala u nebesa pravednost ako bi za nekog drugog presuda bila po volji? Priča da će narod na "terenu" razumjeti bjelosvjetsku politiku je za malu djecu - inače se ne bi ubijali u godinama što su prošle.
Halo djecice balijska upitajte oca ako ga imate ko mu je pusku dao u bih da se bori protiv srba da ne dozivimo i mi u bih vukovar jer je to bilo unaprijed planirano od strane srba. Znaci zahvalite se hzhb na fbih i na zivotima stoko nezahvalna poturcena!!!! ZA DOM!! SPREMNI!!!!
I vas UZP ovce i one genocidaše,nadurat će građani BiH.Slavite svoje zločine i svoje zločince.Objasnite mi i jedni i drugi vaš mentalni sklop.Hajde sada vozdra.
Dobro bi bilo da malo pročitate kako je nastala FBIH !!!
Uzimaju nam vrijeme i živote ,uzeli su nam već 30godina života politički kriminalci i lopovi svih vrsta , jadan ti je ovaj narod zalupani ,a blago političarima i njihovim bližim do 27koljena sa ovakvim zalupanim i zatucanim narodnim masama
Ja sam iz Herceg Fosne, i volim Srbe jer mi je otac bio Hrvat Srpske nacionalnosti.
Herceg Fosna 😂😂😂😂
Nebitno sta ja licno mislim o Herceg-Bosni, ali RS je pocinila mnogo vece zlocine i dobila nagradu tako sto postoji. Medzutim prema nekim "intelektualcima" slavljenje HB ima nesegladive posljdice dok postojanje RS nema. Cudno zar ne?
Zašto nekome smeta što neko slavi nešto što ne postoji? Pustite ih neka slave voje zablude...
tri slova: U - Z - P! kraj priče!
zivot je tako kratak i cudan, steta sto se mora izdvajat vrijeme za morone koji nam svima zele otezati ovo malo vremena
smrt fašizmu..
Hrvati su dobili etnički čistu državu koju im je još Tito omogućio crtanjem avnojevskih granica a sad bi i deo BiH. Ja ne znam kako bih to nazvao, ali licemerje je blaga reč
Kakvi ste vi kreteni, na dan pada Vukovara ste uzeli proglašavat paradržavu na teritoriju zemlje koja je bila u težoj situaciji nego vi.