Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna često teta pred kraj radnog vremena dati kolace i "onako",bez tene,da ne ostaju...rijetko fini ljudi na današnjem vremenu
bez teke,mislio sam napisati...
...e, rođo, šta se ovde kolača spucalo na velikom odmoru u II gimaniziji...i pite kod dervoza koso prekoputa...
...selam i tebi, rođo...mašalah, u kondiciji ste čim se do sabaha cugalo :)
psihopata,je li vas ta vaša kurva mogla poslužiti sve...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kao ucenica gimnazije, poslije kao student med. fakulteta skoro svaki dan sam bila tu. novac koji mi je mama davala za uzinu ili prvoz na vjezbe tu sam trosila, kao i u parkusi. nedavno sam svracala par puta i vidjela da je inspekcija dolazila i maltretirala tetku, nisam ni slutila da ce ih preseliti.
uskoro vijest : slasticarna bajramovic bankrotirala
Leglo horsasa i propalica..uz kolac dobijes gratis i hepatitis c...
Extra priča,volim klasiku,ne"napucan"enterijer i bez potrebne bižuterije i kiča. Čisto,fino,kolači extra,Sve najbolje ovoj Gospodji i da poživi u sreći i radu.
Koliko sam puta prosao pored ove slasticarne,i vazda je bio ovaj natpis za bozu.Nikad nisam usao u ovu slasticarnu,ali prvi puta kad ponovno prodjem cu svratiti bas zbog ovog clanka.
oplakah, lijep članak, dirnuta sam (Y)
Kad neko nije proklet, i cijeni neciju rijec kao da joj je dao pare. svaka cast, rijetko se danas vida.
tradicija
p0
o
Najdraži dio Sarajeva. Najdraža ulica. Tako mi ovaj kraj ima dušu.
Kralja Tomislava = Koševo Ali taj dio to područje svo. I izvini. Neće se ponoviti.