Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ima imalo soli u glavi,nek ostane kući.Lično mislim,da nemamo prave informacije ni iz Grčke,a kamoli iz AF........a.Četnik Paroški je 91 rekao u Istpčnoj Slavoniji,da je to srpsko tlo,i ko god da kaže,da to nije imate ga pravo ubit ko uzurpatora.E sad ko je ko u Bosni,i ko u AF........u.Ko je naumio u ovakve misije,da zaradi pinku,bolje mu je ufatit liniju sa Gotovinom u Hagu,da mu da pismo preporuke za Legiju stranaca,Pa da rahat zagine,i ovako i onako bez penzije.Šta če kazat dijetetu,đe mu zijani babo,iliti ćaća,znaš sine pravili i branili demokraciju,pa nije stigo u nas da napravi.Ćorav posao,još ćoravije kutije.Nije mi jasno,kako Tito nije slao naše u Vietnam?
bosna i hercegovina je diktatura u kojoj vladaju genocidasi srbi, srbija, engleska i francuska!!! bosnjaci su postali jedna mizerija i robovi na svakom nivou, svaka kljucna mjesta u stranim i domacim institucijama imaju srbi, to je vise nego propast za bosnu i hercegovinu jer neprijatelji i rusitelji bosne i hercegovine upravljaju policijom,sipom, ministarstvima,sudom, ekonomijom itd.;..katastofa poslije svega sta se djesilo bosni i hercegovini, da je onaj koji te do juce klao danas odlucuje i prestavlja tvoju zemlju koju polako al sigurno rusi a ti za to vrijeme spavaj i ne pitaj se zasto su genocidasi ti koji ce sutra doc u tvoju kucu da te hapsi i lazno optuzi!!!
http://rb.blogger.ba/ http://rb.blogger.ba/ http://rb.blogger.ba/
Da ima pameti nasi vojnici nebi isli u irak....
ko li ce da pumpa naftu koja vrijedu 550 000 000 u bosni i hercegovini? ko ce da to sebi u dzep? mile laktasenko, srbija i englezi!!!zato vdje svi dozvoljavaju srpski fasizam i diktaturu! kljucan mjesa drze srbi u bosni i hercegovini a bosnjaci su robovi i sluge, bosnjacka miezrija....
NAPUSTE SE KURCINE VI KOPILAD TURSKA MARS U SUMADIJU PROLJECE 2010 PALI TRAKTOR GENOCIDASI
ipak mi smo mudzahidi mi smo na Allahovom putu
@Kobilicu Nismo se zaustavili vec su nas zaustavili. Ako je ista za smijanja onda ste to vi. Imali ste sve, dobrovoljce, paravojske, JNA, artiljeriju i tenkove na ukopanim polozajima, razradjene mape, terene, kombinacije, manevre, mreze spijuna, repetitore. I sta ste napravili? NISTA. 95-te se bjezali glavom bez obzira i da nije bilo Amerikanaca i EU vase usljive smrdske ne bi bilo ni u oglasima.
Sejtanska posla, nebih pucao na brata makar u dzehenem isao
joj odracemo vas ko miseve
Bosna se brani i u Afganistanu !
Kobilicu, u nesto se udarati mora. Mi bismo rado po vama ali nas zaustavise \'95-e. Vi bi opet rado po Albancima ali su vas isprasili \'99-e. Ovo u Afganistanu je samo da ostanemo u formi.
cetonje mars u onu svoju pic... maternu
Sramotno je sto se pojedini drzavni sluzbenici ministarstva VANJSKIH poslova mijesaju u unutrasnje probleme u BiH. Ovdje ubrajam i Kosovo jer je to unutrasnji velikosrpski problem. Tako mi Mile pomogao.