Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasmin Duvnjak???? Hm svi Duvnjaci su Hrvati kako sad ovo...sto sta nisam znao do nedavno...isto sam vidio bosnjake koji imaju autohtona hrvatska prezimena kao Bosnjak, Blazevic, Kljajic itd nemrem bilivit..
đe radiš
SDA HDZ A SDA KRIMINALNA HOBOTNICA
ehehehee... kako bosnjaci ne odbiju mandate ... koji su to idioti a fol patrioti .... dodik je u pravu kad kaze da ovu drzavu unistavaju najvise bosnjaci... neznanjem, pohlepm itd .. politicari i politike..
" s obzirom na to da u Skupštini ZDK nema poslanika iz reda ostalih, izabrano je pet zastupnika." Gdje su Sejdićeva i Fincijeva raja?
SDP progura jos dvojicu u Dom naroda,a sve lafo ne priznaju popis iz 2013.g. A kadrovi ,strasno izabrase Kapica koji ima potvrdenu krivicnu prijavu za zlopupotrebu polozaja i ovlasti ,a za koji dan ce sudenje.cestitamo svim lopovima i reketasima
sve sto je tajno postane javno