Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Ćović i Kitarevićka o ugrozenosti Hrvata (Bosanskih katolika)
Šta će vam diploma i šta će vam to?! Pa bolje vam je da sve što imate date parazitskim birokratsko-fiskalnim uhljebima, njihovoj djeci treba da proputuju svijetom i da se osunčaju na obalama španije, grčke i turske...
Da je u pitanju medras, hlado bi se poništile diplome i djecu uputilo na parnicu, što je u krajnjoj liniji i pravedno. Međutim pošto je riječ o školi koja nazivom asocira na majorizirane, ovdje će još i Vlada i Skupština ostati odgovorni za lopovluk menadžmenta KŠC.
bez saglasnosti Skupštine USK, osnovao Srednju medicinsku školu, kao i nastavne linije za predškolsko i osnovno obrazovanje, dok je odlukom Skupštine USK dozvolu za rad imao isključivo smjer Opće gimnazije koja je prvobitno osnovana
Znaju li ove stvari oko nezakonitosti po KŠC-ovima Kardinal i pomočni Biskup Sudar. Znaju li da se učenici medicinskih škola bukvalno šalju u Njemačku i da im se nezasluženo napucavaju i ocjene i diplome, samo da se lakše ispale, a dokaz je to što ti đaci nisu kadri da polože ni prijemni ispit na medicini. Treba pogledati prosječnu ocjenu škole.Nije moguće da je prosjek ocjena u srednjim KŠC školama veći od mase osnovvnih škola.Ko da školuju genijalce.
Ovo u Bihaću je problem kojeg je napravio menađment KŠC-a u ovom gradu.Smiješno je osnovati školu bez znanja Kantona a onda tražiti plaće za te uposlenike, a onda i priznanje diploma. Općina će morati priznati ove diplome, jer nikome nije u interesu da šikanira tu djecu, ali vrijeme je da se samovolji najzad jednom stane u kraj.
A da je medresa u pitanju, bila bi prva tačka dnevnog reda.
hahahahaaha Sta ce vam djeco draga diplome, u bastu pa radit. Imam i ja diplomu pa nista od tog ne radim jer sam shvatio koliki je debilizam ici u skolu.Nigdje u svetim knjigama ne pise da se treba ici u skolu.
biljoljub petrovic ti objasnio kolko vidim
opet ih majoriziramo nema smisla.kme kme