Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sram neka bude SDA USK i vašeg sefa Bakira. Kobajagi usvajate deklaracije a u USK koalirate sa ratnim zlocincem Fikretom Abdicem!
ma nemaju ti obraza
Potpuno si upravu. Podrška za Dudakovića.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PODRŠKA ZA GENERALA DUDAKOVIĆA ! ! ! ! ! !
Dudaković je istinski patriota!
samo hrabro
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo sad Cameron najavio snimanje filma o bošnjama i bošnjačkoj politici...."Titanic 2"....
PODRSKA ZA DUDAKOVICA...
pa uvijek je necija anti..blablabla politika..........to vama i odgovara
Sinoć gledam komšijinog psa, otkinuo je sa lancem kolac za koji je bio vezan. Vuče ga jadan za sobom i unezvjeren od sreće maše repom. Premalo cijenimo slobodu. Premalo.
Gdje cemo ratovat , nismo mine ocistili iz proslog rata , izginuli bi ...
pa najbolje da zatvorimo one koji bi ratovali na igraliste neko...pa se išeketajte do mile volje.....
Hapšenje Atifa Dudakovića je smišljen SDA čin i to će ujedinit Bošnjake i donijet pobjedu SDA. Poslje današnjeg dana džaba trosite pare na izborne kampanje. SDA i Erdogan danas dobijaju sve Bošnjake na svoju stranu. Radi pobjede na izborima . žrtvuju generala !!! BOŠNJACI OSVIJESTITE SE I NE DAJTE GLAS FAŠISTIMA IZ SDA , BANDI KOJA JE SPREMNA NA SVE I ZLIKOVCIMA IZ SBB-a KOJI SU POSTAVILI OVO KRIMINOGENO TUŽILAŠTVO
Pa sad vi napakujte par optuzbi za njihove. Eto recimo ministar policije rs koji je obigravao oko bihaca. Pa cubrilovoc predsjednik skupstine. Sta ste tu glupani dod a razmisljate. Par prijava i lagano ako neko treba da u japsani da zavrsi i treba. Ne treba nam hag za to.
Pravda za Nanića ! Sad ce sve izaci na vidjelo ko ga je likvidirao!