Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije se Vlada oglusila, nego direktorica zaprijetila Celiku i poltronima da ce ih opet osunetiti, ako prijedlog bude na dnevnom redu, a kamoli se glasalo za isti...ako je ovo prepucavanje, lijecenje kompleksa i ponasanje KC je moje vlasnistvo ne sjebe sad u novembru i ostane ona i njen pasa na vlasti, onda mi nizasta drugo i nismo nego da pomremo ili se iselimo i ove jbne drzave
Sve sto vam je Alija ostavio i sto je porodica Izetbegovic donijela iz Beograda i sto je snaha donijela iz Crne Gore to omedjite i upravljajte sa tim kako i koliko hocete. Ali ako Boga znate ostavite nas Bosance na miru vise, ono sto smo mi radili i gradili !
jarane,ja sam od Marta kao i ostali gradjani u BiH na vijestima sluso do sad svaki dan primljeno toliko i toliko na UKCS korona pacijenata,sa druge strane svi mi u BiH od Marta slusamo saopstenja iz opce bolnice kako saniraju izolatorij,pa sta tolko saniraju? mogli su za 7-8 mjeseci napravit novu bolnicu a ne sanirat samo
Pa je li moguce da niko ne moze narediti sebiji, pa mi smo nula ako je ne otjeramo
Sebijinih ruku djelo, njoj izgleda niko ništa ne može. To je sramota.
SDA i Sebija su najveće zlo u državi.
Neki od nas su glasali za ovu vlast,je li to ono što ste htjeli??Ako vam je dobro i neka ste!!! Nemojte se samo žaliti,demonstrirati,spavati po pola godine pred zgradom vlade ako vam je loše jer to su "izabranici srca vašeg"!!!
ee moja sekana sreca pa ubrzo idees ko i tvoji zeleni ljubimci
Cuuj u izolatorij pa vi niste normalni majke mi
SDA najveci problem u BiH
SDA i Sebija su zlo koje nas prati i to u paru
Trebal ti cvaja za kaznu sekooo
Sekanaaa kako ti je muz
Ne moze ba ona valjat kad je cijeli SDA kadar odron
Cim je ona sultanova zena ne moze ona valjat
Ne da seka nista garant je nervozna zbog kazne
Seka je kriva za sveee
Sebija je kriva
SDA kriva