Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime se uhljebari bave samo da ne rade svoj posao. To je kao kad bi tk ili bilo koji kanton izglasao da je ubijeno 3500 civila u Prijedoru. Pa to se zna, o tome pisu historicari, tu su presude medjunarodnih sudova sta ima kanton to usvajat. Nego daj lakse je palamudit nego raditi stvari za koje su placeni.
bravo za SDA-ovu vladu TK ⚜️💚
Politička Banjaluka želi da se izbriše desetina hiljada stranica dokaza u Hagu i presuda za Genocid. neće moći politička Banjaluko!