Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom odlukom najviše su pogođeni oni koji i onako primaju minimalnu platu,a to su čistačice i portiri kod koji je plata oko 360 km.
Jel to važi za sve od vlade, skupštine sve do vodovoda i đubretara??? Ako ne, onda će opet biti SRP I ČEKIĆ i MAJKA ULUCA! PROBISKAĆE SE I IMOVINA DOSADAŠNJIH I SADAŠNJIH!
Naslov djeluje obećavajući. Samo početak je novembra, pa čisto sumnjam (nadam se da nisam u pravu) da regres za 2015 nije već isplaćen.
U drzavnoj upravi ima dosta sluzbenila koji svoj posao obavljaju profesionalno i za platu pa im je regres bio obicno namjenjen za nabavku drva a ne odlazak na more. Treba ispitati porijeklo imovine a ne svu drzavnu upravu trpati u jedan kos.
za svaku pohvalu to treba da urade svi kantoni i da se ukine na svim nivoima predsjednistvo parlamenti dom naroda kantonalne skupstine vlada ukidati na svoim nivoima
Ukinut 10 Kantona, 100 ministara, 100 zamjenika ministara, 100 njihovih sekretarica i jos 20.000 budzetskih parazita u administraciji 10 Kantona.
Tuzlanski kanton je skoro skroz bošnjački. Ima nešto malo Hrvata, a Srbi su protjerani i pobijeni. Ja stvarno ne znam zašto Valentin Incko ne postavi pitanje pred UN-om šta je s Tuzlanskim Srbima i što sada moraju da žive u Brčkom. Treba tako. I Alah koji je stvorio Bošnjake stvorio je i Srbe i svi smo od krvi i mesa. Zar nije tako Alaha vam?
Jarane kako mislis tuzlanski kanton? Pa kantoni su posljedica rata a u ratu su srbi zadrzali vecinu svojih mjesta koja su kasnije usla u sastav rs. Tuzlanski srbi su otisli i najvise ih je ubijao VRS granatama sa majevice i ozrena. Nakon rata ih se vrlo malo vratilo. Nikom u tuzli nije bilo stalo jer se u medjuvremenu napunila ljudima iz istocne bosne koji su vrlo brzo uzeli sva radna mjesta u gradu. Pravo da ti kazem, tuzlanski su srbi na dobitku, bolje im je u bijelom svijetu nego u ovoj prljavoj carsijici koja je umislila da je centar svijeta.