Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam nisu becirovic i sdp donijeli zakon o prebivalistu, sad bi imali nacelnika, koliko je samo Srebreničana ostalo bez prava glasa iz udaljenih zemalja zbog kloca i njegove fotelje isto nam se desava danas sa istim akterima nerminom niskicem jer debili vele nece mup rs zloupotrebiti nece a mup rs ucestvao u genocidu
yebo te tvoj Bakir , koji vas je prodo i preselio u Vogošću , konju jedan , 🖕🏻
Sta ima neko glasat ondje gdje ne zivi pogotovo na lokalnim izborima. Da je SDA vratila ljude , zmjesto da im od donacija prave kuce po sarajevu , mostaru ,tuzli, zenici i dr gradovima , bila bi druga prica
Mozda najbolje da se zove trg necovjeka i pampers generala sratka mladica
Provokacijama nikad kraja...genocidaši baš traže belaj
Gobna
Tačno ovim srbaćima (izrodima) iz genocidnog entiteta treba sjeme ukinut. Izvinjavam se svim dobrim i plemenitim Srbima kojih itekako ima.
Cime se ovi bave u 21. vijeku, pametniji je bio pecinski covjek
Jedino kakvo takvo rjesenje je da se Srebrenica prebaci u FBiH ili osnuje distrikt. Sta ce Srebrenica koja je imala 75% Bosnjaka u Dodikovoj tvorevini?
samo cekat šansu I onda kad se dignemo kolji do beograda sve što naidje pod nož od svinje do srbina
esenesde totalno odlepio
Nisu oni normalni,to je sigurno,a kako bi bilo da bošnjaci u Srbiji traže da se trg nazove Republika Bosanska
Dokle vise srbovanja? Hljeba necete imati jesti. Okrenite se zivotnim pitanjima dodikove pudlice!!
da vam se majke iz snsd nazovu kotice, 30 godina nakon rata kakvim se vi stvarima bavite dok vam je narod gladan, i najsiromasnija drzava u Evropi.
izrežirano
Prkose li prkose, na sve strane, zar to ne primjecuju bosnjaci, uznemiravanje i maltretiranje povratnika, zakoni, psovanje genocida, velicanje zlocinaca, dizanje spomenika, orgijanja i okupljanja cetnika, zar to nije Alarm da se vracaju neke slike, zar cemo opet dozvoliti da nam se desi, ima li sad vodja i onih koji mogu i znaju da progovore, kako su znali borce tada moralisati sa koje strane je najbolje da napadnu bunker, gdje su vodje ove drzave ili su svi samo copor kojima je svejedno
Vi ćete vazda zadirkivati, toliki narod pobijen i malo vam, vi bi još. Srebrenicanima poručujem dobro naoružanje zbog ovakvih komsija i pamet u glavu. Drugi put kad krenu vratite sve. 505. Viteska kad dodje u Banja luku amerika kaze stop. to je problem, dobili bi vi svoje, i za Srebrenicu i za sve, al dobit ćete sigurni budite, ko kopa taj i nadje.
Selam od udarnog jurisnog bataljona - 1.korpusa 2.viteške motorizovane brigade Safet Zajko. Mi se ni Rusa ne bojimo, dodjite kad god hocete, znate dje smo, dolazili ste po svoje mrtve.
Useru ako kad bude opet belaja i mi cemo samo da ubijamo ubice koje su ubijale u proslom ratu hahahahha
Jedino rješenje za Srebrenicu je davanje specijalnog statusa,da nije u eresu!!
pokusano, organizovano sve, Tihic se nije pojavio a evropske delegacije dosle, procitaj!!
Kredit , dugovanja , kredit dugovanja , , , ,