Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će krenuti tenderi za isisavanje iz budžeta. Fikreti, spremite se za novi ciklus stranačkog mažnjavanja love po zakonu.
zna li ko ima li u Sarajevu zgrada gdje nema zohara u njoj ?
@gooUser1587154532 Ja znam jednog provincijskog žohara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je put u propast ekonomije! Pozicija i opozicija se populistički dodvoravaju građanima to jest' ljudi koji pojma nemaju o ekonomiji njom se bave. Korona zakon federacije subvencionira doprinose i dva mjeseca poslije epidemije,pa to nema nigdje
Pljačka razmjera od 200 miliona KM! Opet pare lopovima i uhljubima, građanima mrvice. Ulica i građanska revolucija su za bagru na vlasti jedini lijek!
Cuj naslova: Minimalnom vecinom. Hahahahhaha
Naravno, jednoglasno nema smanjenja plata budžetskim parazitima. A ti Bošnjo vjeruj da ti LGBT kancerogena opozicija razmišlja imalo drugačije od SDA lopina i munafika.
Oni ako uspiju to skupiti, prava su vlada. Ma neće imati od koga ako Korona potraje
Imal koji milion za mog fOdila malinara, jel Bake?
Daas si kuhar i prodajes kolace...i onda mamica digne rukicu za mafijase i gle cuda ....postajes biznismen za medicinsku opremu ....smradovi lopovski od raka umirali i raspadali se
Šta kaže ministar finansija nema smanjenja plata bu
plata buđetlijama pa onda pominješ borce socijalne davanja it'd.
Campara izadzi izSda jer i sm vidis da zakon koji tvoja stranka donese je katastrofa
Samo nek krene vec da narod ne ispasta uvijek zbog svega...Nadam se da su utvrsili dovoljan broj novca za sve kategorije...da se nesmetano pocne odvijat zivot zajednice.
Povuci, e malo mi ga i potegni. To je na kraju price konstatirano
Ona Kerla ce janje morati pojesti poslije sjednice. Ona samo napominje da je pauza za rucak