Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ova bagra na vlasti, prije svega SDA, neka stavljaju sve ono što su pokrali pod hipoteku, a ne ono što nam je poklonjeno - Barcelona - Samaran. Pa zar da nam vladaju tako bolesni kriminalni umovi? Sarajlije šta čekate - podrška omladini, sa njima!
vec godinama preljevaju iz supljeg u prazno....
Idu izbori... Nece niko da otpusti sve sto se nakupilo. Najbolje je privatizovati i uzimati pinku na koncesiju. To ce privatnik dovest u red.
Red bi bio da iduce godine krenu i u sprovodjenje, da ne ostane samo na usvajanju.
Najlakse je usvojiti, treba to i sprovesti...
Vlada KS + SDA + ZELJKOVIC = dno dna
sta je sa jeb'enim grasom ?? hocetel rijesit patnje gradjana sa propalim grasom
Ako si mislio na GrAdski Saobračaj ta firma ne postoji več Grupa RadnIka Sanđaka
ode u stečaj svakako pozdravljam taj potez sad će i gras jer je to sve neodrživo te dubioze koje su stranački direktori napravili i nikom ništa samo ga smjene i on otvara fakultete ili šta već.
Vlada KS je puna prica na temu "osnovni cilj programa sanacije", a oko nas sve polako propada ...
Program se usvaja, a budzet samo za njihove plate postoji...joj Zeljkovicu, kopas nas sve dublje i dublje.