Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vlada je razlog zasto se nisam poslije izbora spakovao i otisao vani i nisam se pokajao s tim da vidim da je u ovom okruzenju medju ovakvim vukovima zaista tesko gurati pravu pricu!
Zeleni na apartima
Nacrt usvojila, pare prisvojila
Od ovog iznosa budzefa KS 48.3% otpada na plate, od kojih je veliki procenat uhljebljenih neradnikA! Katastrofa!
Ma daj, našli pišat po sirotinji! Vi stalno nešto o trensparentnosti i poštenju. Nema više ugrađivanja i anexa ugovora? Nema 100 miliona za heftarice, papir, tariguz i ostalo? A od čega će sirotinja nastavit kupovat stanove, apartmane i Audije? Kako mislite da će se pošten svijet zapošljavat, kad nema kome dat 20 milja za posao u državnoj službi? Sram vas bilo!
Bilo je godina kada su bivši sarajevski privredni giganti znali unijeti i više od 971,3 ,miliona KM od realizovanih poslova u inostrantsvu, a ove "demokrate" su od 1996 pa do danas pretvorile najrazvijeniji insustrijski grad u BiH u leglo parazita, uhljeba i budžetara gdje su nam umjesto proizvodnje temelj piovrede postale ćevabdžinice i šiša barovi. I onda se pitaju što omladina odlazi - pa ko će nahraniti stotine hiljda uhljeba.
Mene ovaj Prosinecki podsjeca na Bakira.I Bake ovako gubi utakmice u gostima, igraci ga zahebavaju, prave bbuhdalu od njega, stalno sabotiraju. On ima cudne prijedloge i sumnjive izmjene, vise se pita Nogometni savez (Seka) nego on. A na Klixu ima Degenerica da velicajuci Bakirovo ime, izlaze ga jos vecoj blamazi. Bakire, selektoru , pomozi nam, idi treniraj Trepcu
Hoce li biti koji milioncic za novi softver.
Samra jel' i ovaj Nacrt jedan od njiha .... Samraaaa.
Prijedlog za Vladu KS da ruralna područja i naselja kao sto su Stup, Alipasino, Vojnicko, Otoka, Grbavica, Malta, Buca Potok itd izbacimo iz mape grada Sarajeva. Ja lično zivim u samom centru u Titovoj i nervira me kad stanovnici gore navedenih opcina pricaju da su iz Sarajeva. Pravo urbano Sarajevo je od Bascarsije do Marijin Dvora i to tako treba i biti.
@debolanakaunt Ivane, nema Titove u Grudama.
@Majmudin Ja sam Hrvat iz Sarajeva, opcine Centar i hvala Bogu da sam iz centra.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pola budžeta na plate ode. Fuj. Vi promjena? Glasao sam za vas, ali ništa vi bolji od SDA niste, naprotiv..
Ako si ti glasao za njih i ja sam trudan samo sto se ne porodim!
Republika Sarajevo!