Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Dino pometi sve to što je u zdravstvu ili pusti ministricu da napravi plan ozdravljenja. Ona to zna, hoće i može. Tvoje je da dozvoliš rad i spriječiš ometanje od tvojih iz SDA( onih koji su ugroženi novim stavom u zdravstvu)!
Današnja skupština sve je potvrdila. SRAMOTNO I SKANDALOZNO!
Toliko o principijelnosti DF - a... Koga oni je*u? Podržavaju Konakovića u ovoj farsi. Ista banda.
Politika nove vlade na djelu !!!
OBORILI IZVJESTAJE ZZO I SVIH DRUGIH ZDRAVSTVENIH INSTITUCIJA KOJE SU POSLOVALE POZITIVNO ! A USVOJILI IZVJESTAJE 2 INSTITUCIJE KOJE SU PONOVO POSLOVALE I OVE GODINE NEGATIVNO
I da zanimljivo Konakovic izbjegao odgovor Ane Babic kada ce pozvati na odgovirnost Farisa Gavrankapetanovica zbog kcu i zzo koje je zavio u crno.
Pitao bih poslanike kakva se poruka salje gradjanima i rukovodiocima ustanova.Poslujte negativno imajte sto vise aferima i bit ce Vam usvojeni izvjestaji !!!!