Komentari (288)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkad provjeravaju, žena ima vremena da stvarno završi medicinu...
Bakire, potpisuj treci, ako hoces Index iz Zagreba.
Politika kad se petlja u rad tužilašva.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Tuzilastvo je ocito korumpirano do srzi. Zasto do sada nisu nista ucinili iako je ustanovljeno da njenih papira nema u Zagrebu? Cinjenica je da je ona nadriljekar i na celu je Klinike u Sarajevu. BRUKA I SRAMOTA STA SARAJLIJE DOPUSTAJU!!!
Istrazite to vec jednom bila bi dobra za portira
Vidi joj kože ko harmonika !
Otkad se čeka provjera njenih diploma, žena je mogla u međuvremenu i magstrirati i doktorirati. A možda se baš i čeka da diplome koje nije posjedovala dobije? U svakom slučaju, nemojte bacati ljagu na bošnjačke (đake) prvake.
VIdi joj face luđačke
Sad kad Sebija tuzi za laž i klevetu pojedini će ostati bez gaća .
ljepotica sto rece moj drugo svr$Io bio joj po benu
Kako tebe nije stid sa muškarcem pričati o svršavanju i sličnim ljubavnim radnjama?
Hitno provjeriti racune od trojke - face tv
Diplome SVIH koji se bave politikom ali i onih koji su UHLJEBLJENI - na PROVJERU?
Koji ste vi ublehaši, bavite se diplomom mjesecima. Radite nešto konkretno pustite tužilaštvo da radi svoj posao ako ima osnova.
Prvo Konakovicu treba provjeriti sve‼️
Ima li i jedna inicijativa NIP-a normalna?Nema!Sav njihov rad svodi svodi se na jeftini populizam pa tako i ova inicijativa.U nedostatku dobrih ideja i katastrofalno lošeg rada u sarajevskom kantonu ,najlakši način odvlačenja pažnje je potezanje diplome Sabije Izetbegović.
Ko to vjerujetuzilastvu KS , sve namjesteni politikom likovi u tuzilastvu
To takozvano tuzilastvo,umjesto da se bave poslovima koi su pravno vazni za drzavu oni se upetljali u koje kakve mahalske traceve
Da se skupština bavi jednom diplomom, to je primjer nepoznat u svijetu. Ali govori i održavi, ali i o skupštini bogami i frustracijama i motivima njenih poslanika...
Ovo je žena zbog koje će Hrvati dobiti treći entitet, pa se onda zajedno sa Srbima otcijepiti. Ona je jedini bošnjački nacionalni interes.