Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/72731-ko-je-politicki-i-ekonomski-unistio-bosnjake-avaz-pise-istinu-bosnjacki-gadafi-je-u-velikim-problemima.html
SDP koristi Vikića u svoje svrhe. Treba im podrška da smjenu profesionalca Lukača i na njegovo mjesto postave svoju lutku koja će igrati kako oni sviraju. Lukač im je bio dobar kad je podnosio prijavu protiv Dodika, a sad kad bih mogla uslijediti i koja prijava protiv reketaša treba smjeniti Lukača. Toliko su jadni kao i FTV, ali nadam se da neće uspjeti u svojim namjerama.
Sramotno Vikic je heroj ove drzave,njegovu smjenu zele samo oni koji pripremaju BiH scenarij iz 92,to ko ne vidi ili je lud ili slijep,to je jos jedini komadant koji moze organizovati narod za odbranu BiH ostali komadanti su na zalost ili pod zemljom ili porodicne tragedije o ovim sto se jos ko busaju generali u biti su KOSOVCI...
Kad ti prodjes sto je on prosao, javi se. Najlakse je pobjeci iz svojeg kraja, uvaliti se u grad i onda palamuditi onima koji su ostali i branili svoje. Ah da i ODBRANILI, zahvaljujuci cemu takvi kao sto si ti trose dragocjeni zrak uzalud. Javite se kad budete dali koliko je on dao za svoj grad ili se kupite odakle ste i dosli da palamudite ovdje!
Krmak debeli, jedini \"borac\" koji se u ratu udebljo 35 kila i nažuljo pete klompama, trebao je već davno završiti u Hagu zbog zločina nad Hrvatima. Taj tiranin i dan danas maltretira sve ispod sebe, u radno vrijeme loče u svojoj kafani koju je dobio \"kao ratnu zaslugu\" i šta više hoće??? pederčina matora koja troši novce nas poreznih obaveznika, mrsh i penziju i budi sretan što je imaš!
@ fantom e dobro si iskopo te dvije situacije a da te jarane upoznam da je rat trajo 4 godine ja nisam ni reko da specijalci nisu ucestvovali a ko god hoce posteno da kaze i on i mnogi su se kitili tuđim perjem i to onih koji su ginuli na prvim linijama a on i njemu slicni su dobro unovcili ta dva dana rata
@SSSS Haloo Srbin Srbina Sjekirom Sijece...nisi nam zanimljiv ;)
ako je lukač profesionalac ja sam tramvaj
Samo Srpska Srbe Spasava ! Vikicu treba suditi za zlocine protiv srba u sarajevu.
@same Evo reci cu ti ja...92 kad je agresor krenuo da preko Vraca i jevrejskog groblja udje u grad i zauzme predsjednistvo i time stavi tacku na i, te ugasi drzavu BiH koja i danas hvala Bogu postoji, tada je prvi sa svojim momcima na lice mjesta dosao upravo taj covjek - gospodin Dragan Vikic i doslovice natjerao agresorske \"junacice\" da bjeze uz jevrejsko groblje da spase gu.zicu... 2.slucaj - upravo je pod komandom ovog covjeka - gospodina Dragana Vikica, 13 specijalaca (pa ti zamisli koliko je to ljudi), preslo preko brda Mojmilo i zauzelo liniju na Dobrinji koja je bila kao na dlanu izlozena svoj agresorovoj artiljeriji iz Lukavice! I zaklljucak - Upravo na te dvije kljuce linije (duz vrha brda iznad jevrejskog groblja i Vraca, te na Dobrinji), ostala je linija razgranicenja koja je i danas ucrtana na kartama...niko nikad vise nije uspio da udje u grad dalje od te linije koju su postavili specijalci pod komandom gospodina Dragana vikica..i zato se se poklopi!!
Moj Vikicu. Ne razumijem zasto si dozvolio da te iskoristava politicki sljam i da preko tebe vode svoje ratove po sistemu ko ce ga kome? Skloni se od tog smeca jer jos imas vremena. Ako licno osjecas nepravdu tuzi nekoga ali im ne daj da te vuku po blatu....sve je to gad do gada.
ne trune gad izdajnicki.Umjeto sa Rajkom i Karisikom drugarima iz jedinice u krteljima on stao na stranu balica.Vidis,mrcino sad ti bale daju nogu.Samo Srpska Srbe Spasava.
SDP OD ČISTO PRAVNOG PITANJA PRAVI POLITIKU.UHVATITE SE STVARNIH EKONOMSKIH I EGZISTENCIJALNIH PROBLEMA KOMUNJARE .SDP-ZABLUDA ZA ČOVJEKA
Najveće balijske barabe su protiv Vikića: SBiH, SDU, SBB i SDA! A Cerić i ekipa naročito. Pa, ljudi moji, đeće vlah branit\" Bosnu?
Dragan Lulac, jedan od rijetkih istinskih profesionalaca u ovom nasem jadnom drustvu, njegova najveca greska je ta sto nesvira kako Lagumdzija zeli...a sto se Vikica tice, veliki komadant i borac, al red je da dodju mladji kadrovi...P.S. hvala komadante...:)
To kole srbine,mrs u penziju !
Nezavisna Republika Srpska, Nezavisna Hrvatska Republika Herceg-Bosna. Bosnjakistan,