Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA UKINITE GA JEBOO VAM ON NANUUU HOCEMO DA ZIVIMOO
ocu da vodam glavate trebe po vilus iza 11 casova
Nije skupstina vec klub SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pomjerite ili ukinite vise policijski drzite nas od oktobra zatvorene radi policijskog i nosimo maske na otvorenom, halo osnovno ljudsko pravo nam je ugrozeno. Kakva je logika sjediti po danu u punoj kafani, a iza 21 ne??? Od cega me stiti policijski ako cu u ponoc setati sam, a oko mene nema nikog? Klasicni teror i izivljavanje nad stanovnistvom.
Hocel to vise ja se nado sjest veceras poslije iftara negdje
Ni slucajno micati policijski ovako je super
A što li su prazne ili skoro prazne iza 21 sat u zadnjih pola godine?
Ramazan je a vi se igrate i dalje s narodom.
Nesto pametno i od njih
jeste l ividjeli SLOBODU GOVORA na KLIXU u textu "UDRUŽENJA "HIDRO ENERGIJE" zabranjeno komentirati text..... SLOBODA GOVORA i IZRAZAVANJA, a do juce ste protestvovali kako nema slobode u BiH...
Ako ga ne ukinu ja odo raznijet zgradu vlade i sebe bombom
Skupština KS traži od Ministarstva zdravstva KS i Kriznog štaba i da izvrše analizu svrsishodnosti mjere ograničenja kretanja (policijskog sata). Također, Skupština Kantona KS je zatražila od Vlade Federacije da produži vrijeme ograničenja kretanja sa 20:00 sati na 23:00 sati, a da u perspektivi, na osnovu epidemiološke analize svrsishodnosti navedene mjere, u potpunosti ukine navedenu mjeru, uz eventualna ograničenja rada potencijalnih žarišta širenja virusa.
ZELIMO UKIDANJE ILI SKRACIVANJE POLICIJSKOG SATA !
guzve na teraviji jos 2000 dnevno zarazenih
kad zasjeda vlada,kad se onaj Vraca na poso
Vlada Federacije i Sda se svete Kantonalnoj vladi Tako sto.ostavljaju Policijski od 21h da bi sto vise naroda Bilo nezadovoljno
Kad svi ukidaju mjere, ovi nasi se zainate sa zatvaranjem. Kad se zemlje zatvaraju jer prijeti indijski soj, ovo nasi bi da ukidaju i maske i sve.
ELENA se zigu sa sefom PLACENICKE vojske u Bakirovom ratu.Dan 6-ti, a Bakir na liniji, dok se ELENA taslaci.DeJaVu.
Hrvati to uslovljavaju izbornim zakonom. Mjere se ne mogu uvesti bez pristanka svih strana, ali zato upadate u zamku, ne mogu se ukinuti bez pristanka svih strana. Tako da morate dobro razmisliti kad nešto uvodite, da li će te imati tu mogućnost da ukinete.