Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne može SDA podnjet da se nece pitat ništa ahahahahahaha
tesko je sa sda krkanima na kraj izaci, s njima se moze samo krkanski, a ovi novi to ocito ne umiju. stoku za rogove i to je to
@VELIKIZEP vidi najnovijeg iPhone-a od nasih para
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Badava ovi SDA botovi komentarisu. Nema vam para. I vi ostajete bez love. Niste bitni. Vozdra.
šta ne mogu se dogovorit,koliko će koga zapast...
Ko god je birao Konakovića u BILO KAKAV mandat, zaslužuje da gladuje sljedeće 4 godine i da mu za lijeka zatreba svaki dan. Ako niste dosad skontali da je taj čovjek rak rana za ovaj grad, državu i narod, onda ne zaslužujete bolje. Uništio KK Bosnu, Sarajevo, bome i Bosnu, i opet 4 godine ćete mu plaćat za to.
Sda patriote i zastitnici noooroda...blikiraju sve samo ako oni nisu tu. Dzaba...istrpit cemo vas a onda letite.
OVI KRIMINALCI TJERAJU LJUDE IZ BiH, a privrednike zadužuju zbog manjka posla. Uzrok ovakve atmosfere je neusvajanje budžeta!!!! Mamu vam vašu!
bori se sda za budzet jer valja pokriti sa novih 150 miliona sve ono sto su pozapošljavali posebno pred same izbore, to je sva poenta...valja spasiti budzetlije
Konakovic bi na foru da neke stvari uradi. Presmjesno
Konaković im zna sve marifetluke. Ali, oni i dalje kupuju "papke". Fale im još 3.
Na Kovacima se dedo vrti ko propeler u kruzera, odose mu minderasi u opoziciju, a premijer od mindera kantona Hrvat Marijanovic. Fali ovdje Baja Mali Knindja sa onom svojom pjesmicom o Aliji, kako je krenulo, mogao bi Baja u nekoj od narednih novih godina biti scecijalni gost kod vjecne vatre u tandemu sa Cecom.
Gledajte faca, sve ljudi iz naroda. Ogledalo drzave pa vi vidite....
Zna Dino kako se to radi, Sultan porjeklom iz Rogatice igra se sa ekipom iz SDA.On ih polako istiska iz vlasti, a kad izgube Sarajevo, ode sve nizbrdo.
novinari, nipiste kojih 4 pakasa nisu dosli. lakse cemo locirati koju su kupljeni. ovih 11 protiv je SDAovih 10 + BOSS 1. imena cetvorke hocemo!
Nije mogao BOSS ni glasati Pleho nije bio na sjednici
Kako se može planirati rekonstrukcija necega cega nema? Rekonstrukcija (re- + konstrukcija). - Ponovna izgradnja ili obnova nečega što je bilo uništeno ili oštećeno; Kako rekonstruisati prugu Ilidza - Hrasnica kad ista ne postoji.
@odiol Ahaaaaa znaci ono oni ne prave hotele na zasticenom arheoloskom podrucju vec traze prugu.
Normalno,napravili za sebe,provaljeni pa sto manje da se blamiraju. 250 mil.za plate sto je cijeli budzet usk i sbk