Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smjesno pravo da nije bilo bi zalosno prvo trba da ispita konakovica i fortu porjeklo imovine i toliko prevara a oni na celubok te mazno fuj nemozes ga prstom pokazati da je cist a samo foleti cuj onog teksto pisca njega raja izabrala pa samo prezime mu govori sve boze sacuvaj ja sta rade od ove lijepe zemlje. Klosari jedni
@Sarajevo019 Lave, ti si napravio toliko pravopisnih grešaka da me je stid tvog imena na forumu!
Razumijem svaciju bol i borbu, ali nije ona izabrana za zastupnicu da rjesava samo licne probleme i nadam se da nece mandat utrositi samo na ovo.
IMA PRAVO I NEKA RJEŠAVA SVE KOJE ŽELI PROBKEME, JER GORE BANDE NEMA OD DALIDE I NJENIG TUŽILAŠTVA KANTONA SARAJEVA . REŽIMSKO TUŽILAŠTVO, ANTINARODNO !