Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je! Nemojte dozvoliti mafiji da pere silne pare sto su usle u drzavu! Opozicijo nedajte im da disu dok svaku marku ne pokazu gdje je otisla, mediji svaku informaciju objavljujte! TO SU NASE PARE HOCEMO DA ZNAMO GDJE ONE IDU!!!
@DostaDosta Decko, nisu to novci ni Vas opozicije a ni pozicije ... novac se mora trositi kako treba i tako ce biti .. Novac je drzavni i nije namijenjen ni za apache, bell helice, ni za sda uhljebe ..
@DostaDosta haj ne budali. Znaš da ti niko neće izvještaja podnijeti, a da sam na njihovom mjestu ne bih ni ja. Ko si ti da se tebi račun polaže. Sjedi i ne mrdaj ili se aktiviraj pa dodji u poziciju da ti se izvještaj podnese
Sanko krimos
Respiratori su trebali stići prije 60 dana. Sada uvoz respiratora je teška muljaža. Padne tender. Pet žalbi. Prođe tender nabave se respiratori a ljudi izmisle vakcinu. Kome tad trebaju toliki respiratori kad opasnost prođe ? Bitno da se tender " uradi" i uzme kinta !
@zblonzer njemačka ima 26000 respiratora i nije im puno, narudžbe samo idu. Bosna 500 i vama puno ovih 100. Hajde ne budali matere ti.
Hahaahahaha,Željkov izabranik.Obojica pjane dokazane.....
Za borbu protiv koreone virusa nabavljaju se respiratori???? Korona hara vec 2 mjeseca a gospoda tek donijela odluku da nabave respiratore. Cekas sad ponudu ,naj bolji ponudjac pa isporuka doce 2030.
I tebe su Dino tvoji dobro znali... pa više nisi njihov...
Cini mi se da je bilo najpametnije da ste na vakat kvalitetno nahranili svoje stanovnistvo, ukinuli dozvole zagadjivacima ili ih natjerali da primjene mjere i opremu namijenjenu zastiti okolisa. Nema imuniteta bez kvalitetne ishrane i sunca,a ni cistog okolisa. Ne moze se od g** pita praviti.
Valjda munje dosta jedna jahta ???
Dobro, hoce li iko prezentovati podatke od prosle godine- koliko je bilo inficiranih obicnom gripom, koliko je bilo oboljelih, a koliko smrtnih slucajeva ?
A zasto se oboljelima ne daje voda obogacena kisikom? Ako su pluca u losem stanju, zasto kisik ne bi usao u krvotok kroz crijeva?
@Marianne2019 , nisam ljekar al eto kontam kakvu alternativu imamo. Nesto kao onaj oxy max.
Ne bacajte pare na respiratore! Ako vam je organizam onesposobljen za razmjenu gasova na celijskom nivou, respirator je suvisan, reklo bi se da sluzi kao psiholoska podrska oboljelom. Sta znaci sto pacijenta pusete ko balon?
Ovo je sprdancija sa Sejdom , ismijavaju mu stranku i kadrove a njemu neke beznacajne plakete daju, ,,,jos ostaje krug 99 i hayat ;D
Ispravno.
Sanko mag javnih lopovluka.
vrh
Hahaha ruka ruku mije.
@FalconRector a respirator bije
Eto vlade i medjusobnog povjerenja i uvazavanja. Da nije tuzno bilo bi smijesno.. A mi glasamo li glasamo svaka nam cast