Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
3 mjeseca skuština ne radi !! plata ide , topli obrok, duševna bola za razdvojenost od porodice, prevoz , regres i sve ostalo. Mašala ovo se zovu BORCI ZA SVOJ NAROD. Da je još nekako optužiti vlahe za ovu al ništa mi ne pada na pamet. Možda Reis izbaci neku borbenu parolu a Bake iskoči sa svojom ratnom zastavom izrešetanom srpskim granatama i hrvatskim mecima, pa da se svi đuture okupimo oko nje !
Ček malo izbori i novi početak rada ?? NI GOVORA ! Naime kantonalna vlast će čekati zadnja da se formira da bi mogla da ima aprtnere koji će biti na državnom i federalnom nivou , jel tako? JEST. I tu će proči standardnih godinu do godinu i po dana po starom izbornom zakonu !! ALI SADA PLAĆENO NERADA SKUPŠTINE !! Hoće ali ako Ćović pobijedi , a ako ne 4 godine i kantona Sarajevo će raditi ko i MOstar tj neće raditi !! A plata i radni staž TEKU SVO VRIJEME !
otkud dusevna bol za razdvojenost u skupstini kantona nije mi jasno
Narod zna kako krade sda.Ojadili su radnike i pokrali fabrike. Ojadili su penzionere, borce i invalide. Mlade su otjerali iz zemlje. Za 25 godina nisu uradili nista osim sto su se pojedinci enormno obogatili. Oni su razlog ovog beznadja i ove stagnacije. U ovom mandatu samo: Akcize, 0km autoputa, skuplje namjernice, los kolektivni ugovor, los pio zakon, gubitak milajrdi imovine u hr, peljeski most, bahatost, 100 000 radnh mjesta hahah,partnerstvo sa hdz te nebrojne kriminalne i koruptivne afere
Ma naradili se, posebno segmedina i cudic, a one su opet nosioci svojih licta. Sto bi reklo opet ce se pojavljivati na platnimlistama. Poznati udaraci i provokatori uhljupi sportosti i pjevaci. Debili i diletanti sve u jednom. No oni su slika nas biraca. Nema zalbe ko je glasao neka i trpi.
Mater lopovsku i poziciji i opoziciji
Zato ih i birate da bi s*rali po njima na klixu. Hajmo tjerate svoju familiju, prijatelje i komsije da oborimo izbore. Svi da izadjemo na izbore prekrizimo listice ili glasat za anonimuse posteno bez prodaje glasa gamadi iz SDA, SBB,HDZa,SNSDa,SDSa.... ko kakvih nacionalistickih stranaka. Ljudi budimo normalni, sirimo ljubav a ne mrznju !
jos jedan propali sda mandat u nizu njihovih propalih mandata. ali ruku na srce ovaj je bio najgori. ovdje su prevazisli sami sebe. nikad ne podcjenjuj sda, kad mislis da ne moze gore, razuvjere te svaki put.
STOKO !!! Opet ih izaberite ruke vam se osusile,posebno ove Ilidzanske glave.
Stvarni razlog neodržavanja sjednica SKS je da se ne razmatraju izvještaji o radu pojedinih javnih ustanova iz oblasti zdravstva jer bi u slučaju neusvajanja pojedini direktori bili out.A to ne odgovara aktuelnoj vlasti.
Stvarni razlog neodržavanja sjednica SKS je da se ne razmatraju izvještaji o radu pojedinih javnih ustanova iz oblasti zdravstva jer bi u slučaju neusvajanja pojedini direktori bili out.A to ne odgovara aktuelnoj vlasti.
Za sve ovo je NAROD kriv a ne politicari...sve bi mi isto radili da smo na njihovim mjestima ;)
Oni imaju voz halo ba...a mi se moramo po dvojica gurat u taxi........
jel i ovde dolaze opstrukcije od hdz-a ili snsd-a pa se ne moze nista raditi..sda kriminalna hobotnica zajedno sa svojim satelitima
eto to je nasa drzava, daj da pokrademo sto vise. cista politika sda i kako napred. nikad dok su oni tu.
šuti, samo neka je redovna
ukinuti kantone i rijesen problem
narod im dao glas da ga vodi i odlučuju glup na pod ne zaslužuje ništa bolje