Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to žrijeb za parove ili parenje?......mater li vam lopovsku i nesposobnu
"_Predsjednik Komisije za izbor i imenovanja KS-a Elmedin Konaković kazao je da će Srna Bajramović i Sejo Bukva iz Kluba Ostalih ići na žrijeb, jer imaju isti broj glasova," Haha, jesu li ovo oni "pomočni" "OSTALI"??? Jel' isto kao što je bio Radeljaš - "ostali"? :)))))))) Hajd' nek vam bude sretno u tim vašim foteljama i OTMITE ONO MALO NOVCA ŠTO JE OSTALO, AKO JE UOPĆE OSTALO IŠTA, OSIM KREDITA. I da, ne zaboravite onim prošlim dati BIJELI HLJEB/KRUH, NAZOVITE GA KAKO HOĆETE, MOŽETE REĆI I "BIJELE TORTE", JER TO UPRAVO I JESU. PRISJELO VAM DABOGDA SVE ŠTO UKRADETE OD NARODA ŽELJNOG HLJEBA I KOLAČA, A SVE ZBOG VAŠEG NERADA! MOŽDA SE VI POKAŽETE U BOLJEM SVJETLU? ALI SUMNJAM, MORA SE NASLIJEDITI PRAKSA PRIJAŠNJIH, TAKO JE 20 GODINA! SRETNO! DA VIDIMO ŠTA ĆETE RADITI KAD MMF ZAVRNE PIPE?!
Eto mene u Dom naroda, iako nisam dobio dovoljno glasova za ulazak u Skupštinu Kantona, eto meni šanse da uđem u Dom naroda!