Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas ce nakon dva debela sata skupstine skontat da su duzni 10 miliona KM.
Danas ce nakon dva debela sata skupstine skontat da duguju 10 miliona KM.
Pa ti si pravi optimista :) . Zadužili smo se mi više.
hahahaha al baš
Posuđivanje novca (uzimanje kredita) je pametno samo onda kada je to zaista nužno ili je isplativo (profitabilno). Nadamo se da je Vlada i Skupština KS se vodila ovim kada je odlučila da se zaduži kod komercijalnih banaka. Posuditi novac kod banaka je poželjno ukoliko se taj kredit koristi kao investicija za generisanje novca kod preduzeća, a ne za pokrivanje troškova poslovanja. Mislimo da bi umjesto kreditnog zaduživanja, bolje rješenje bilo da je vlast u saradnji sa managementom kantonalnih preduzeća razmotrila mogućnosti poslovnog i tehničkog prestruktuiranja, te smanjenja troškova, jer je to osnova za budući rast preduzeća. Nadamo se da će se iz ovih kreditnih sredstava finansirati poslovni poduhvati iz kojih će se uloženi novac sigurno vratiti, U suprotnom možete već sutra ujutro reći svojoj djeci “dobro jutro, tata i mama će ti kad porasteš ostaviti neke kredite da ih vraćaš, kiss”
Odmah ovo izglasajte, jer kako se kod nas radi do sljedeće sjednice će trebati 20 miliona. U principu evo kako se to inače radi: http://www.jutarnji.hr/-rezao-sam-place-i-povlastice-pa-sad-svi-ucenici-imaju-besplatni-javni-prijevoz-/1127694/
Samo da ih sto prije poskidaju sa funkcija, dok nisu nastavili da nam nanose trajnu stetu...
Kad covjek pomisli da ne mogu uraditi nista vise da nas unazade, oni dokazu da eksperti koji to ipak mogu! Ma svaka vam cast, bas ste se pocastili pravim imenom!
Hajde valjda će ,azbestne,kancerogene, vodovodne cijevi zamijeniti!
OVI PROTESTI ZOI 84 SVE JE TO JAVNI PRITISAK KOJI DIRIGIRAJU VLADAJUCE STRUKTURE JA KAO GEADJANIN SARAJEVA MOLIM ONO MALO POSTENIH POSLANIKA DA NEDOZVOLE DA NAS OVA BANDA ZADUZI ZA NOVIH 10 MIL. HOCE DA UKRADU 8 A OVIM BJEDNICIMA IZ ZOI-A DA DAJU 2 MIL I SLJEDECE GODINE OPET ISTI SCENARI. Konfiskujte imovinu vasi njudi koji su pokrali sva preduzeca i eto love sta mene zaduzujete nisam ja unistio zoi i gras!!!!!
Nasa stranka do sada jedini posteni kako stvari stoje nazalost.......
Ovo za taksiste je pravo. Radimo na osnovu podataka prije rata kada je sarajevo imalo cca 600000 stanovnika. Sada kada se izvuce da ima 400000 ko ce vracati licence. Ovo ce biti kao sto je bilo sa invalidninama pa cemo sutra imati 200 taksista koji hoce da blokiraju grad sto im se zele oduzeti licence. Sramota i lopovluk na sve strane
Daaaavno je ovo sve propalo .... Daaavno ... Samo što niko neće to da kaže javno ...
Ja jos nisam cula nijedno konstruktivno rjesenje iz ove Zeljkoviceve Vlade, ali se zato vrijedno zaduzuju, povecvavaju sebi plate od para za obnovu studnetskih domova itd itd . Pitam se samo dokle ovako?
Ekspertska vlada se treba povuci, samo neka zaduzenja, unistavaju firme, a nista nisu uspjeli da urade, katastrofa!
Samo nas zaduzujete. Pokusajte zaraditi neki novac a ne kredite dizati koje ce nasa djeca vracati.
Ko' da su to neke pare.... Neka pitaju samo Dodika, Tihica ili Lagumdziju ( ima ih jos, ali da ne nabrajam jer NAROD ZNA )
Zaduzenja se expresno usvajaju...povecanje plata i penzija nikad.bolji nam je zivot bio u ratu nego sad.
Kad si duzan nisi svoj, zgrabi SNICKERS.